ΔΥΟ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ Ο ΑΡΔΑΣ ΚΑΣΤΑΝΕΩΝ / ΝΑΖΙΡΗ - ΜΠΑΤΙΑΤΙΔΗ


Μετά τις 17 ανανεώσεις παικτών  ο ΑΡΔΑΣ Καστανεών ανακοίνωσε δυο μεταγραφές  , καθώς προχώρησε στην απόκτηση των , Ναζίρη Βαλάντη από τον ΑΚΡΙΤΑ Νέας Βύσσας και  Μπατιατίδη  Ευάγγελο από  την ΠΑΕ Ριζίων. 

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΝΑΖΙΡΗ ΒΑΛΑΝΤΗ :
Ανακοινώνουμε την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Βαλάντη Ναζίρη απο τον Ακρίτα Νέας Βύσσας και ευχαριστούμε την διοίκηση αυτού για την παραχώρηση του. Ο Βαλάντης αγωνίζεται ως αμυντικός, τόσο στη θέση του αριστερού οπισθοφύλακα όσο και ως κεντρικός αμυντικός. Στο παρελθόν, εκτός απο τον Ακρίτα Νέας Βύσσας, 'έχει αγωνισθεί με επιτυχία στο πόλυ δύσκολο πρωτάθλημα της ΕΠΣ Σερρών, καθώς και στις ομάδες : Ένωση Μεταξάδων-Παλιουρίου, Θύελλα Σιτοχωρίου ενώ ήταν και βασικό στέλεχος της Α.Ε. Διδυμοτείχου στην ομάδα που κατέκτησε το πρώτάθλημα της Ε.Π.Σ. Έβρου την σεζόν 2015-16. Βαλάντη σε κάλως ορίζουμε στην οικογένεια του Άρδα με την ευχή να είσαι υγιείς και να πραγματοποιήσεις τους στόχους και τις φιλοδοξίες σου, τόσο τους προσωπικούς σου όσο και της ομάδας μας!

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΜΠΑΤΙΑΤΙΔΗ ΕΥΑΓΓΕΛΟ :
Το Δ.Σ. του Άρδα Καστανεών, με μεγάλη χαρά και ικανοποίηση, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Ευάγγελου Μπατιατίδη!
 Ο Ευάγγελος (γεν. 1986) είναι μεσοαμυντικός και σε όλη του την ποδοσφαιρική διαδρομή έχει αγωνιστεί με την φανέλα της Π.Α.Ε. Ριζίων, διατελώντας αρχηγός της επι σειρά ετών. Βαγγέλη σε καλωσορίζουμε στην μεγάλη οικογένεια του Άρδα με την ευχή να είσαι πάντα υγιής και να εκπληρώσεις τόσο τους προσωπικούς όσο και τους στόχους της ομάδας μας!


 Επιμέλεια: panos Thrakiotis Στηρίξτε μας με ένα Like! *Η αναδημοσίευση περιεχομένου του TV thrakiotis επιτρέπεται με μοναδική προϋπόθεση την αναφορά της πηγής. Ευχαριστούμε!
Κοινή χρήση:  

Σχόλια