ΕΚΤΑΚΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ Η Α.Ε.ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟΥ ΓΙΑ ΕΚΛΟΓΗ ΝΕΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ


  Σε έκτακτη γενική συνέλευση για το παρόν και το μέλλον  του συλλόγου ,καθώς στενεύουν τα χρονικά περιθώρια όπου αναζητείται λύση για το διοικητικό ,αν και οι πληροφορίες μας λένε πως δεν θα υπάρξει ιδιαίτερο πρόβλημα.
Πέμπτη 12 Ιουλίου 2018 19:00 στα γραφεία του συλλόγου στο δημοτικό στάδιο Διδυμοτείχου καλούνται όλα τα μέλη  ,φίλοι και παλαίμαχοι της ΑΕΔ. 

  Η ανακοίνωση του σωματείου.

"Μετά την παραίτηση του προέδρου της ομάδας Κου Τσουλκανακη και των μελών: Μπιλιακακη,Διαγκακη,Γκουντινακη,Τσιμπανλιωτη, Χατζόπουλου,Τσινουδη,Κηπουρού,Μπουρουλιτη, διενεργήθηκε χτες συμβούλιο από τα εναπομείναντα μέλη σε μια προσπάθεια ανάδειξης νέου διοικητικού συμβουλίου και εκλογής νέου προέδρου, δυστυχώς αυτό δεν κατέστη δυνατόν και ως εκ τούτου συγκαλείται ΈΚΤΑΚΤΗ γενική συνέλευση φίλων και μελών της ομάδας για την εξεύρεση μιας βιώσιμης λύσης που θα αφορά το μέλλον του συλλόγου.
Καλούνται όλοι οι φίλοι, τα μέλη και οι παλαίμαχοι της ομάδας αύριο στις 19:00 στα γραφεία του συλλόγου στο δημοτικό στάδιο Διδυμοτείχου,σε περίπτωση μη απαρτίας η συνέλευση θα γίνει την επόμενη μέρα ίδια ώρα,αν και πάλι αυτό είναι αδύνατο η ομάδα θα καταλήξει στην λύση του πρωτοδικείου, τις δύσκολες αυτές στιγμές που περνάει η ομάδα μας δεν περισσεύει κανείς."


Επιμέλεια: panos Thrakiotis Στηρίξτε μας με ένα Like! *Η αναδημοσίευση περιεχομένου του TV thrakiotis επιτρέπεται με μοναδική προϋπόθεση την αναφορά της πηγής. Ευχαριστούμε!
Κοινή χρήση:  

Σχόλια