Headlines

Comments

ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΓΡΑΦΤΕΙ Η ΠΙΟ ΜΑΥΡΗ ΣΕΛΙΔΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ Α.Ε.ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟΥ



Με ένα μήνυμα  στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook , ο γενικός αρχηγός της ΑΕΔ ,Δημήτρης Μπροντίδης περιγράφει την πραγματική εικόνα που επικρατεί τούτη τη στιγμή στο ιστορικό σωματείο του Διδυμοτείχου.


"Εποχές 2010 θυμίζει η ομάδα μας μετά την χρυσή τετραετία 2014-18 και τότε το απερχόμενο διοικητικό συμβούλιο έψαχνε να βρει διάδοχη κατάσταση στην ομάδα μας αφήνοντας και από πάνω πολλά χρέη στην ομάδα ,σήμερα η ομάδα είναι καθαρή από τα χρέη του παρελθόντος γιατί αυτή η διοίκηση ξόφλησέ όλα τα παλιά χρέη και με αποδείξεις .!!!!!
Ο πρόεδρος του νυν διοικητικού συμβουλίου και πολλά από τα μέλη αυτής παραιτήθηκαν, μερικοί πριν μερικούς μήνες κι άλλοι πριν από μερικές ημέρες αφήνοντας το ΔΣ μόνο με πέντε άτομα τα οποία από μόνα τους δεν μπορούν να τρέξουν την ομάδα, το εύκολο θα ήταν και για μας να φύγουμε με ψηλά το κεφάλι, ειδικά για κάποιους που έχουμε βιώσει και την προηγούμενη κατάσταση το 2010 .
Μεγάλο λάθος μας ήταν που δεν κάναμε προσπάθεια να φτιάξουμε νέο διοικητικό σχήμα αμέσως μετά το τέλος του πρωταθλήματος που θα είχαμε και πολύ χρόνο. 

Κάποιοι από μας νομίζαμε ότι θα πορευτούμε με αυτούς που μείναμε στα τέλη Απριλίου μέχρι την επόμενη χρόνια που είναι και η λήξη της θητείας του ΔΣ ,αλλά δυστυχώς αυτό δεν έγινε ,παραιτήθηκε ο πρόεδρος και κάποια άλλα μέλη αφήνοντας την ομάδα στην ουσία χωρίς διοίκηση και τώρα μερικές μέρες πριν λήξη η προθεσμία για τις δηλώσεις που πρέπει να γίνουν στην ΕΠΣ η ομάδα να μην έχει ΔΣ και να γίνεται προσπάθεια να βρεθούν άτομα να στελεχώσουν το ΔΣ για να μην φτάσει η ομάδα στο σημείο να μην κατέβει στο πρωτάθλημα κάτι που θα είναι ότι χειρότερο έχει συμβεί από την ίδρυση της το 1933.Ελπίζω ότι τις επόμενες μέρες να γίνει κάτι και να μην γραφτεί η πιο μαύρη σελίδα στην ιστορία της ΑΕΔ.!!!! "

Επιμέλεια: panos Thrakiotis Στηρίξτε μας με ένα Like! *Η αναδημοσίευση περιεχομένου του TV thrakiotis επιτρέπεται με μοναδική προϋπόθεση την αναφορά της πηγής. Ευχαριστούμε!

Share this:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © TVthrakiotiS. Designed by