Τετάρτη, 18 Ιουλίου 2018

ΕΞΙ ΑΝΑΝΕΩΣΕΙΣ ΠΑΙΚΤΩΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ Η ΑΕΚ ΕΒΡΟΥ

Μετά την ανανέωση του αρχηγού της ομάδας Πεκιαρίδη Θοδωρή ,ήρθε η σειρά των  Πολυχρονίδη ,Τερζή,Κορδώνια,Χτζηκωνσταντινίδη,Τσιριγώτη,Γκιαουρίδη που ανανέωσαν την συνεργασία τους με την αγαπημένη τους ομάδα όπου φέτος θα ταξιδέψουν μαζί στην ανώτερη κατηγορία της ΕΠΣ ΄Έβρου.

Οι σχετικές ανακοινώσεις της ΑΕΚ ΕΒΡΟΥ

«H Α.Ε.Κ. ΕΒΡΟΥ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τους παρακάτω ποδοσφαιριστές, Στέφανο Πολυχρονίδη, Σωτήρη Τερζή και Γρηγόρη Κορδώνια .
 Τους ευχόμαστε υγεία και επιτυχίες με την ομάδα μας».


«H Α.Ε.Κ. ΕΒΡΟΥ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τους παρακάτω ποδοσφαιριστές,Σάββα Χατζηκωνσταντινίδη και Ραφαήλ Τσιριγώτη .
 Τους ευχόμαστε υγεία και επιτυχίες με την ομάδα μας».

Η A.E.K. EBΡΟΥ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή μας Γιάννη Γκιαουρίδη .
Του ευχόμαστε υγεία και επιτυχίες.


Επιμέλεια: panos Thrakiotis Στηρίξτε μας με ένα Like! *Η αναδημοσίευση περιεχομένου του TV thrakiotis επιτρέπεται με μοναδική προϋπόθεση την αναφορά της πηγής. Ευχαριστούμε!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΙΔΗΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΟΙ ΜΠΟΥΚΕΡΣ ΤΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΤΗΣ ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚ 2018-19

 Αν και ακόμη θέλουμε 8 ημέρες για να ξεκινήσει το πρωτάθλημα της SuperLeague, ωστόσο οι  αποδόσεις έχουν ήδη βγει για τους υποψήφιους πρ...