ΓΕΜΙΖΕΙ ΤΟ ΡΟΣΤΕΡ ΤΟΥ ΑΡΔΑ ΚΑΣΤΑΝΕΩΝ, ΣΥΝΟΔΟΙΠΟΡΟΙ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ ΤΖΙΑΦΕΡΙΔΗΣ/ΜΠΑΧΤΣΕΒΑΝΙΔΗΣ

Γεμίζει το ρόστερ του Άρδα Καστανεών  , δυο πολύτιμα εργαλεία  συνεχίζει να έχει στα χέρια του ο Παναγιώτης  Μυλωνάς.
Ο Σταμάτης Τζιαφερίδης με καταγωγή από τον Πεντάλοφο γεννημένος το 1996 αγωνίζεται στην αριστερή πτέρυγα  ανανέωσε τη συνεργασία για τέταρτη χρονιά με τα χρώματα του Άρδα.
Ο Στέλιος Μπαχτσεβανίδης με καταγωγή από το Φυλάκιο ,αγωνίζεται στη θέση του κεντρικού αμυντικού,  έχει ανδρωθεί ποδοσφαιρικά στα τμήματα υποδομής  του Άρη Θεσσαλονίκης , ενώ έχει αγωνιστεί στον Ορέστη, Π.Α.Ε. Ριζίων και στην Ομόνοια Φυλακίου.

   
Η ανακοίνωση του Σωματείου 
Ως συνέχεια των ανανεώσεων είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την συνέχιση της συνεργασίας μας με τους ποδοσφαιριστές Σταμάτη Τζιαφερίδη και Στέλιο Μπαχτσεβανίδη για τη νέα αγωνιστική περίοδο.
Η ανανέωση των δυο ποδοσφαιριστών πραγματοποιήθηκε μετά απο εισήγηση του προπονητή μας ενώ έντονη ήταν και η επιθυμία και των ποδοσφαιριστών να συνεχίσουν με την ομάδα μας. Το ΔΣ, το τεχνικό team και όλη η οικογένεια του Άρδα εύχεται στον Σταμάτη και στον Στέλιο υγεία και να πραγματοποιήσουν τόσο τους στόχους της ομάδας όσο και τους προσωπικούς τους στόχους.

Ο Σταμάτης Τζιαφερίδης είναι γεννημένος το 1996, αγωνίζεται στην αριστερή πλευρά με την ίδια ευχέρεια είτε ως μπακ είτε ως χαφ ενω η φετινή χρονιά θα είναι η 4ή του με τα χρώματα του Άρδα!
 Με καταγωγή απο τον Πεντάλοφο, έχοντας όμως μεγαλώσει στην πόλη της Θεσσαλονίκης, βρέθηκε στην ομάδα μας καθώς βρίσκεται εδώ για τις σπουδές του ενώ παράλληλα αυτό τον καιρό υπηρετεί και την στρατιωτική του θητεία.
Ο Στέλιος Μπαχτσεβανίδης είναι γεννημένος το 1996 και αγωνίζεται στην θέση του κεντρικού αμυντικού. Αυτή θα είναι ουσιαστικά η πρώτη του "γεμάτη" χρονιά με την φανέλα του Άρδα μιάς και ενσωματώθηκε στις τάξεις της ομάδας μας τον περασμένο Ιανουάριο μην έχοντας βγάλει προετοιμασία με τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές. Παρόλα αυτά η συμβολή του ήταν μεγάλη στο "come back" και της πορείας μας στο δεύτερο μισό του ΄Β γύρου και η παραμονή του στο ρόστερ κρίθηκε απαραίτητη τόσο απο το τεχνικό team όσο κι απ'την διοίκηση της ομάδας. Ο Στέλιος είναι απ'το Φυλάκιο, έχει ανδρωθεί ποδοσφαιρικά στα τμήματα υποδομής του Άρη Θεσσαλονίκης ενώ έχει παίξει επίσης με τις φανέλες των Ορέστη Ορεστιάδας, Π.Α.Ε. Ριζίων και Ομόνοια Φυλακίου.

Επιμέλεια: panos Thrakiotis Στηρίξτε μας με ένα Like! *Η αναδημοσίευση περιεχομένου του TV thrakiotis επιτρέπεται με μοναδική προϋπόθεση την αναφορά της πηγής. Ευχαριστούμε!
Κοινή χρήση:  

Σχόλια