ΣΚΥΛΟΙ ΒΟΗΘΟΙ ΠΟΥ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΖΩΕΣ ΑΝΘΡΩΠΩΝ

Στη Θεσσαλονίκη θα πραγματοποιηθεί μια ξεχωριστή γιορτή με επίκεντρο σκύλους που βοηθούν και αλλάζουν σημαντικά ζωές ανθρώπων με αναπηρίες,σύνδρομα και διαταραχές αλλά και ατόμων τρίτης ηλικίας με άνοια.

Η σχετική ανακοίνωση των διοργανωτών: Το Toms Flagship Thessaloniki, το echarity.gr και ο μη κερδοσκοπικός οργανισμός “Nina service dogs”, σας προσκαλούν την Πέμπτη 19 Ιουλίου 2018 και κατά τις ώρες 19:00-21:00, στον χώρο των Toms Flagship Thessaloniki, Τσιμισκή 22, για να γνωριστούμε με τους σκύλους βοηθούς που αλλάζουν ζωές παιδιών και ενηλίκων με αναπηρία, σύνδρομα και διαταραχές αλλά και ατόμων τρίτης ηλικίας με άνοια.
Στον αγαπημένο δικό μας και δικό σας χώρο, του  Toms Flagship Thessaloniki, σας περιμένουμε με ένα συγκινητικό σεμινάριο, παράλληλα με μια ανθρωπιστική δράση, καθώς συγκεντρώνουμε εξοπλισμό, παιχνίδια και τροφές για δύο σωματεία υποστήριξης ζώων. Σκοπός μας είναι να ενισχύσουμε το έργο του Ranch-Eros στην Εύβοια και του φιλοζωικού σωματείου αδέσποτων Έδεσσας, Respect Animals.

Αν έχετε εξοπλισμό που σας έχει περισσσέψει από το κατοικίδιο σας, φέρτε τον, για να το χαρίσουμε σε ζώα που τα έχουν ανάγκη.

Η είσοδος είναι δωρεάν!









Επιμέλεια: panos Thrakiotis Στηρίξτε μας με ένα Like! *Η αναδημοσίευση περιεχομένου του TV thrakiotis επιτρέπεται με μοναδική προϋπόθεση την αναφορά της πηγής. Ευχαριστούμε!
Κοινή χρήση:  

Σχόλια