ΣΤΟΝ ΑΡΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Ο ΝΕΑΡΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΑΛΕΞΑΚΗΣ

Ο νεαρός 18χρονος ταλαντούχος  Αλεξανδρουπολίτης αθλητής του Βόλεϊ  Αλεξάκης Αλέξανδρος ,θα συνεχίσει την καριέρα του στον Άρη Θεσσαλονίκης.
Από τις ακαδημίες του Εθνικού Αλεξανδρούπολης ,πέρυσι αγωνίστηκε στην ΓΕ Αλεξανδρούπολης αγωνίζεται ως κεντρικός έχει ύψος 2,00 cm , αγωνίστηκε  στην Εθνική Παίδων, αποτέλεσε μήλον της έριδος για πολλές ομάδες ,όμως οι παράγοντες της ΓΕΑ καθώς και η επιθυμία του ίδιου ήταν ο ΑΡΗΣ.  


Η σχετική ανακοίνωση του ΑΣ ΑΡΗΣ
"Το ανδρικό τμήμα πετοσφαίρισης του ΑΣ ΑΡΗΣ Θεσσαλονίκης ανακοινώνει την απόκτηση του αθλητή Αλεξάκη Αλέξανδρου . Αγωνίζεται ως κεντρικός με ύψος 2,00 cm είναι 18 χρονών και θεωρείται από τα ταλέντα του Ελληνικού βόλεϊ . 
Ξεκίνησε από τις ακαδημίες του Εθνικού Αλεξανδρούπολης , ενώ πέρυσι έπαιξε στην ομάδα της ΓΕ Αλεξανδρούπολης . Έχει συμμετάσχει στην Εθνική παίδων . Μήλο της έριδος για πολλές ομάδες οι παράγοντες της Αλεξανδρούπολης και ο αθλητής επέλεξαν τον ΑΡΗ μας καθώς ταιριάζει στην φιλοσοφία και των 2 πλευρών αυτή η συνεργασία . Καλώς ήλθες στην μεγάλη οικογένεια του ΑΡΗ μας Αλέξανδρε . 
Ευχαριστούμε τον Πρόεδρο και τους παράγοντες της Αλεξανδρούπολης για την εμπιστοσύνη τους" . 

 panos Thrakiotis Στηρίξτε μας με ένα Like! *Η αναδημοσίευση περιεχομένου του TV thrakiotis επιτρέπεται με μοναδική προϋπόθεση την αναφορά της πηγής. Ευχαριστούμε!
Κοινή χρήση:  

Σχόλια