Headlines

Comments

ΤΟ ΕΙΠΕ ΚΑΙ ΤΟ ΕΚΑΝΕ Ο ΣΚΙΝΔΡΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ

Το είπε και το έκανε ,επισκέφθηκε σήμερα την αρμόδια εισαγγελέα ο Υποψήφιος Δήμαρχος Διδυμοτείχου Σκίνδρης Θεόδωρος και κατέθεσε υπόμνημα με κεντρικό θέμα τον κίνδυνο που διατρέχουν πλέον οι πολίτες Διδυμοτείχου ,για την ατομική και δημόσια υγιεινή ,από την συνεχιζόμενη έλλειψη νερού και τη μη συμμετοχή των υπευθύνων ,ώστε να παρθούν άμεσα μέτρα.
 Βγαίνοντας ο κος  Σκίνδρης από το Δικαστικό Μέγαρο δήλωσε ότι δεν θα επιτρέψει σε κανέναν να παίξει με ανθρώπινες ζωές και αυτοί που πρέπει  θα λογοδοτήσουν για την τραγική ,όπως την χαρακτήρισε  ,κατάσταση που έχουν οδηγήσει την Πόλη.
Η κυρία Εισαγγελέας θα αρχίσει την άμεση επίβλεψη του όλου θέματος και θα καλέσει τους αρμοδίους όπως προβλέπεται από την ισχύουσα νομοθεσία.
Στο τέλος ανέφερε ο υποψήφιος Δήμαρχος Διδυμοτείχου ,πως το Διδυμότειχο θα αλλάξει είναι όρκος τιμής για εμένα!

Επίσης  στη συνέχεια επισκέφθηκε στην Αλεξανδρούπολη τον κυβερνητικό  Βουλευτή  Έβρου κύριο Καϊσα Γεώργιο  όπου του έθεσε το θέμα ,καθώς του ανέφερε ότι δεν μπορεί να συνεχίζεται επ΄ αόριστον αυτό και οι βουλευτές του νομού πρέπει να αντιμετωπίσουν και να συντονίσουν ,ώστε να λάβει τέλος η τραγική αυτή κατάσταση που βιώνουν οι πολίτες του δήμου Διδυμοτείχου!!

Επιμέλεια: panos Thrakiotis Στηρίξτε μας με ένα Like! *Η αναδημοσίευση περιεχομένου του TV thrakiotis επιτρέπεται με μοναδική προϋπόθεση την αναφορά της πηγής. Ευχαριστούμε!

Share this:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © TVthrakiotiS. Designed by