ΜΕ ΜΑΥΡΑ ΠΕΡΙΒΡΑΧΙΟΝΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ

Από την πλευρά της η ΠΑΕ ΠΑΟΚ που σήμερα έχει τον ευρωπαϊκό αγώνα με την Βασιλεία, προχώρησε σε δυο αιτήματα προς την ΟΥΕΦΑ. Συγκεκριμένα στην σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε, ο ΠΑΟΚ ζήτησε από την ΟΥΕΦΑ να τηρηθεί ενός λεπτού σιγή πριν από την σέντρα στο παιχνίδι με την Βασιλεία αλλά και να επιτραπεί στους παίκτες του Δικεφάλου να αγωνιστούν με μαύρα περιβραχιόνια, στη μνήμη των θυμάτων από την πυρκαγιά στην Αν. Αττική. 
 Παράλληλα από το πρωί της Τρίτης υπάρχουν αρκετά μηνύματα από τον κόσμο του ΠΑΟΚ στους επίσημους λογαριασμούς της "ασπρόμαυρης" ΠΑΕ, αναφορικά με το εάν θα γίνει κανονικά η αναμέτρηση.
 Πάνω σε αυτό, θα πρέπει να σημειωθεί πως μόνο η ευρωπαϊκή ομοσπονδία αλλά και το κράτος, μπορούν να ζητήσουν την αναβολή ενός ποδοσφαιρικού αγώνα.

Συλλυπητήριο μήνυμα για τους δεκάδες ανθρώπους που έπεσαν θύματα των φονικών πυρκαγιών της Αττικής εξέδωσε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, τονίζοντας, παράλληλα, πως πρόθεσή της είναι να συνδράμει ενεργά στην αποκατάσταση των ζημιών.
 «Τίποτα δεν έχει περισσότερη σημασία από τις ανθρώπινες ζωές. Η σκέψη μας και η καρδιά μας είναι στους ανθρώπους που δοκιμάζονται. Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων. Ο ΠΑΟΚ θα συνδράμει ενεργά στην αποκατάσταση των υλικών ζημιών. Ας προσευχηθούμε να τελειώσει γρήγορα αυτός ο εφιάλτης της Αθήνας», αναφέρει χαρακτηριστικά η ΠΑΕ ΠΑΟΚ. 



 Επιμέλεια: panos Thrakiotis Στηρίξτε μας με ένα Like! *Η αναδημοσίευση περιεχομένου του TV thrakiotis επιτρέπεται με μοναδική προϋπόθεση την αναφορά της πηγής. Ευχαριστούμε!
Κοινή χρήση:  

Σχόλια