ΒΡΟΝΤΕΡΟ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ ΑΠΟ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΚΟΣΜΟΥ ΤΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ (ΒΙΝΤΕΟ)

Συλλαλητήριο υπέρ της ελληνικότητας της Μακεδονίας πραγματοποιήθηκε στην Αλεξανδρούπολη Κυριακή 8 Ιουλίου 2018 στο Φάρο  , καθώς χιλιάδες πολίτες (περίπου 10.000) είπαν βροντερό ΟΧΙ στην συμφωνία των Πρεσπών για την παραχώρηση του ονόματος της Μακεδονίας.

Πριν την μεγάλη  πορεία με κατάληξη στο δημαρχείο της πόλης, ακούστηκε ο εθνικός ύμνος  ακολούθησαν οι  ομιλίες , εκ μέρους του δήμου Αλεξανδρούπολης ο αντιδήμαρχος Γερακόπουλος  Χρήστος που χειροκροτήθηκε , όμως αποδοκιμάστηκε  έντονα ο δήμαρχος Βαγγέλης Λαμπάκης  καθώς σε ραδιοφωνική του συνέντευξη έβαλε "αυτογκόλ" όπου τάχθηκε κατά του συλλαλητηρίου!!!
Στη συνέχεια μετέφεραν  θερμό χαιρετισμό  οι εκπρόσωποι  των Ιερών Μητροπόλεων  Αλεξανδρούπολης και Διδυμοτείχου Ορεστιάδας και Σουφλίου καθώς και η Ένωση Αποστράτων Στρατού..  
Να σημειώσουμε εδώ ότι το συλλαλητήριο οργανώθηκε μέσω διαδικτύου , χωρίς να υπάρχει επίσημος φορέας !!   



Ακολούθησε πορεία προς το δημαρχείο της πόλης , Ο απλός ανώνυμος Έλληνας οργανώθηκε μόνος του , δεν τον ένοιαξε που οι "ταγοί" του δεν συμπορεύτηκαν μαζί του!!Έτσι κι αλλιώς συνηθισμένος είναι από την ανυπαρξία ηγετών!
Η πορεία προς το Δημαρχείο της Αλεξανδρούπολης

΄΄΄΄΄΄΄΄

















Επιμέλεια: panos Thrakiotis Στηρίξτε μας με ένα Like! *Η αναδημοσίευση περιεχομένου του TV thrakiotis επιτρέπεται με μοναδική προϋπόθεση την αναφορά της πηγής. Ευχαριστούμε!
Κοινή χρήση:  

Σχόλια