ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΝΑΝΕΩΣΕΩΝ ΣΤΟΝ ΑΡΔΑ ΚΑΣΤΑΝΕΩΝ

Συνέχεια ανακοινώσεων από τον Άρδα Καστανεών κάνοντας τις πρώτες ενέργειες και τον σχεδιασμό της νέας χρονιάς.
Μετά τις ανανεώσεις των Καπετανίδη/Μπαχτσεβανίδη/Χαρισιάδη και Νικολαίδη ,έκλεισαν  και οι Κασπαρίδης,Τσιρούδης,Τσάμογλου,Πετράς,Παγωνίδης ,Αλμπανίδης και Καλογερόπουλος.

Από τις λίγες ομάδες της Α Έβρου όπου σιγά σιγά  κλείνει το ρόστερ , ενώ σε αντίθεση με Ορέστη Ορεστιάδας ,Έβρο Σουφλίου και Π.Α.Ε Νίψας που παρουσιάζουν αδυναμία  να εκλέξουν  νέα διοίκηση.    

Οι ανακοινώσεις του ΑΡΔΑ Καστανεών.

Στον Άρδα και την νέα ποδοσφαιρική σεζόν οι: Σπύρος Κασπαρίδης, Σταύρος Τσιρούδης και Αλέξανδρος Τσάμογλου! 

 Τρεις ποδοσφαιριστές από το χωριό των Καστανεών αλλά έχοντας κάνει τα πρώτα τους ποδοσφαιρικά βήματα στις ακαδημίες του Ηρακλή Σαγήνης ο πρώτος (Σπύρος Κασπαρίδης)και του Ορέστη Ορεστιάδας οι άλλοι δυό (Σταύρος Τσιρούδης και Αλέξανδρος Τσάμογλου)! . 


 Ο Σπύρος Κασπαρίδης γεννημένος το 1992, ανήκει στις τάξεις της ομάδας μας από το 2007. Καλύπτει όλες τις θέσεις της επίθεσης. 
 Ο Σταύρος Τσιρούδης, γιος του προέδρου της ομάδας μας Ιωάννη Τσιρούδη (Μπάνον), με γεμάτη χρόνια πέρυσι με τη φανέλα του Άρδα και έχοντας κάνει έναν πολύ καλό δεύτερο γύρο, σημειώνοντας 2 τέρματα κι έχοντας συμμετοχή στο μεγαλύτερο μέρος της ανάπτυξης του παιχνιδιού στο πλάνο του προπονητή μας Παναγιώτη Μυλωνά, τράβηξε τα βλέμματα και κέντρισε το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού οι άνθρωποι του οποίου και τον κάλεσαν στις εγκαταστάσεις του Ρέντη κι από τότε είναι σε παρακολούθηση ανά τακτά διαστήματα. 
Ο Σταύρος είναι γεννημένος το 2001 και ανήκει στην ομάδα μας από το 2017. 
Αγωνίζεται σε θέση "10".


  Ο έτερος "μικρός" της παρέας Αλέξανδρος Τσάμογλου, έχοντας κάνει τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στις ακαδημίες του Ορέστη Ορεστιάδος, πήρε κι αυτός το "βάπτισμα του πυρός" με την φανέλα του Άρδα την πέρυσι σεζόν, έχοντας καταγράψει 6 συμμετοχές άλλα κι έχοντας δώσει σαφή προτεραιότητα στα μαθήματα του, δεν κατάφερε να αναδειχθεί μέσα από πολλές ποδοσφαιρικές παραστάσεις άφησε όμως πολλές υποσχέσεις με το ποδοσφαιρικό του θράσος! 
Ο Αλέξανδρος είναι γεννημένος το 2001 και ανήκει στην ομάδα μας από το 2017. 
Αγωνίζεται στη θέση του μπακ.

Ανακοινώνουμε την συμφωνία για ανανέωση της συνεργασίας μας με τον ποδοσφαιριστή Σάκη Πετρά!
Ο Σάκης, στρατιώτης της ομάδας μας από το 2016, αγωνίζεται ως μεσοαμυντικός, κυρίως σε θέση "6". Είναι γεννημένος το 1995. 



Ανακοινώνουμε την συμφωνία για την να ανανέωση της συνεργασίας μας με τον ποδοσφαιριστή Παγωνίδη Χρήστο! 

Ο Χρήστος, που θα φορέσει τα πράσινα του Άρδα για 3ή ποδοσφαιρική σεζόν, έχει γεννηθεί το 1985 και αγωνίζεται ως μεσοεπιθετικός.



Ανακοινώνουμε την συμφωνία για ανανέωση της συνεργασίας μας με τον ποδοσφαιριστή Αλμπανίδη Αναστάσιο!
Ο Τάσος, με καταγωγή από την Ημαθία σπουδάζει στο Πανεπιστήμιο της Ορεστιάδας και παράλληλα εξασκεί το χόμπι του και αγωνίζεται με τη φανέλα της ομάδας μας από το 2016! Είναι γεννημένος το 1997 κι αγωνίζεται στις θέσεις των χαφ.


Ανακοινώνουμε την συμφωνία για την ανανέωση της συνεργασίας μας με τον ποδοσφαιριστή Καλογερόπουλο Γιάννη!

Ο Γιάννης, που θα φορέσει τα πράσινα του Άρδα για 2ή ποδοσφαιρική σεζόν, έχει γεννηθεί το 1993 και αγωνίζεται ως αριστερός μπακ.




 panos Thrakiotis Στηρίξτε μας με ένα Like! *Η αναδημοσίευση περιεχομένου του TV thrakiotis επιτρέπεται με μοναδική προϋπόθεση την αναφορά της πηγής. Ευχαριστούμε!
Κοινή χρήση:  

Σχόλια