ΣΕ ΣΗΡΙΑΛ ΕΞΕΛΙΣΣΕΤΑΙ Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ ΑΘΛΗΤΗ -ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΖΙΒΕΛΗ ΣΩΤΗΡΗ ΚΑΙ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ KICK BOXING!!!

             
 Σε σήριαλ εξελίσσεται  η υπόθεση Τζιβελή Σωτήρη, δυο φορές παγκόσμιος πρωταθλητής στο άθλημα του "KICK BOXING" και Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Κικ Μπόξινγκ(Π.Ο.Κ) .
Στην καταγγελία της Π.Ο.Κ και του συλλόγου "Απόλλων" Αλεξανδρούπολης καθώς αμφισβητούν τα όσα είπε  σε συνέντευξή του και επανήλθε  για δεύτερη φορά να επιβεβαιώσει , ο Παγκόσμιος πρωταθλητής του "KICK BOXING"  Σωτήρης Τζιβελής ,καθώς υπερασπίζεται τους τίτλους του .


ΤΖΙΒΕΛΗΣ ΣΩΤΗΡΗΣ : "Είμαι δυο φορές παγκόσμιος πρωταθλητής, όπως έχω ξανααναφέρει και στην συνέντευξη μου στο τεύχος Summer 2018 του Thea Magazine".
"Όσον αφορά το αν είμαι προπονητής στο άθλημα του KICK BOXING ,η W.P.K.A με εγκεκριμένο καταστατικό και Αρ. Πρωτ. βεβαιώνει ότι είμαι πιστοποιημένος προπονητής στο άθλημα του KICK BOXING"
Στην ΠΟΚ έχω το βαθμό της μαύρης ζώνης (2 Dan). Οι λόγοι που δεν συμμετείχα στα πρωταθλήματα της ΠΟΚ είναι 
α) ότι δεν με ενδιέφερε η μοριοδότηση που θα μου προσέφερε, γιατί είχα χαράξει ήδη την επαγγελματική μου σταδιοδρομία 
και β) δεν ήθελα να αγωνίζομαι ερασιτεχνικά, δηλαδή με χρήση προστατευτικού (κάσκα, καλαμίδες, επιγονατίδες).
Ως επαγγελματίας αθλητής έχω αγωνιστεί στις μεγαλύτερες επαγγελματικές διοργανώσεις της Ελλάδας, όπως το The Battle  scorpion fight night, το Grand Prix muay thai, το Gladiators fight night new heroes to the battle. 
Έχω συμμετοχή σε τουρνουά 8 ανδρών, όπου έφτασα στον τελικό για την κατάκτηση της εθνικής επαγγελματικής ζώνης WKN (World KICKBOXING Network). 
Δηλαδή όλες αυτές οι ομοσπονδίες που διοργανώνουν αγώνες είναι παράνομες;
Είναι παράνομη η WKN ή η WKU ή η ISKA ή η IBU ή η WBC; 
Μπορεί να μην έχω συμμετοχή σε επίσημο πρωτάθλημα της WAKO, έχω όμως συμμετοχή σε επίσημα πρωταθλήματα της ISKA, της WKN και της IBU, οι οποίες είναι επίσημα αναγνωρισμένες παγκόσμιες ομοσπονδίες. 

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ Π.Ο.Κ 

Σε  έγγραφο που έστειλε η Π.Ο.Κ στα σωματεία μέλη της , ενημερώνει για τον αθλητικό νόμο που διέπει το άθλημα του Kickboxing:

 Οι διακρίσεις  στην Ελλάδα προκύπτουν μέσα από τα Πανελλήνια πρωταθλήματα  ,τα οποία διοργανώνονται κάθε χρόνο υπό την εποπτεία της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού και μέσα από αυτά καθορίζονται οι πρωταθλητές , οι οποίοι εκπροσωπούν τη χώρα μας στο Μεσογειακό,Πανευρωπαϊκό, και Παγκόσμιο πρωτάθλημα.

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία  KICK BOXING δεν υφίσταται  ούτε για να μοριοδοτεί , ούτε για να διοργανώνει επαγγελματικούς αγώνες.
Προάγουμε τον ερασιτεχνικό αθλητισμό με κύριο μέλημα την ασφάλεια τον καθαρό αθλητισμό και το "ευ αγωνίζεσθαι"   σε όλα τα αναγνωρισμένα αθλήματα ανεξάρτητα εάν είναι ατομικά ή ομαδικά.
Αυτό δεν σημαίνει ότι αθλητές της Π.ΟΚ. ή της W.A.K.O δεν μπορούν να παίξουν σε επαγγελματικούς αγώνες , φτάνει να  τηρούν επαγγελματικό συμβόλαιο με το Α.Φ.Μ τους και το σχετικό ΚΑΔ και να βρίσκονται στα επίσημα pool (Πουλ), της W.A.K.O και της WAKO pro , κάτι το οποίο αποδεικνύει και την πραγματική αξία του αθλητή!   

Παρεμφερείς ομοσπονδίες οι οποίες προσπαθούν να παρουσιαστούν ως ισάξιες ,είναι εταιρίες οι οποίες δεν έχουν καμία σχέση με το Ελληνικό νομικό πλαίσιο .
Προπονητές γίνονται όσοι έχουν συμπληρώσει το 21ο έτος της ηλικίας τους και αφού πληρούν τις προϋποθέσεις της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού .
Διπλώματα και βεβαιώσεις  φερόμενων προπονητών από παγκόσμιες ομοσπονδίες που δεν έχουν την έγκριση της Γ.Γ.Α. δεν έχουν καμία αξία στην Ελληνική επικράτεια.



Επιμέλεια: panos Thrakiotis Στηρίξτε μας με ένα Like! *Η αναδημοσίευση περιεχομένου του TV thrakiotis επιτρέπεται με μοναδική προϋπόθεση την αναφορά της πηγής. Ευχαριστούμε!
Κοινή χρήση:  

Σχόλια