Headlines

Comments

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ Η ΟΜΟΝΟΙΑ ΦΥΛΑΚΙΟΥ

Η Ομόνοια Φυλακίου μετά τις 15 ανανεώσεις  ,ανακοίνωσε την συνεργασία της με  τέσσερις ποδοσφαιριστές : 
Μιχάλης Κώστογλου  από τον Ηρακλή
Σαγήνης, επέστρεψε  μετά από ένα χρόνο απουσίας πίσω στην Ομόνοια.  
Τζιαμπαζίδης Κώστας , ο νεαρός πολλά υποσχόμενος  τερματοφύλακας ,ο οποίος έχει αγωνιστεί στην ακαδημία του Ακρίτα Νέας Βύσσας και στην  Ακαδημία του Ορέστη Ορεστιάδας ,από όπου και αποκτήθηκε.
 Αγγέλωφ Τριαντάφυλλος, πολυσύνθετος παίκτης από τον ΟΦΙ Ισαακίου .
Μουζάλας Αθανάσιος , έμπειρος ποδοσφαιριστής με πολλές συμμετοχές σε διάφορες ΕΠΣ της Ελλάδας , αποκτήθηκε από τον Α.Ο Μοναστηρακίου. 

Η ανακοίνωση της ομάδας


"ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗ ΘΕΣΗ ΝΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΑΣ ΤΕΣΣΑΡΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ ΜΑΣ ΤΟΥΣ:
ΚΩΣΤΟΓΛΟΥ ΜΙΧΑΛΗ (Μιχάλης Κώστογλου) Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΧΡΟΝΟ ΑΠΟΥΣΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ (ΚΑΘΩΣ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΑΓΩΝΙΣΤΕΙ Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΗΣ ΕΠΣ ΕΒΡΟΥ). ΕΝΑΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΙ ΠΟΥ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΚΑΘΩΣ ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΤΥΛΟΒΑΤΕΣ ΤΗΣ ΠΡΟΠΕΡΣΥΝΗΣ ΣΕΖΟΝ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΗΡΑΚΛΗ ΣΑΓΗΝΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΧΩΡΙΣΗ ΤΟΥ!
ΤΖΙΑΜΠΑΖΙΔΗΣ ΚΩΣΤΑΣ (Kostas Tziampazidis) ΕΝΑΣ ΠΟΛΛΑ ΥΠΟΣΧΟΜΕΝΟΣ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΑΓΩΝΙΣΤΕΙ ΣΤΙΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΤΟΣΟ ΤΟΥ ΑΚΡΙΤΑ ΝΕΑΣ ΒΥΣΣΑΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΓΣ ΟΡΕΣΤΗ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ ΑΠΟ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟΚΤΗΘΗΚΕ. ΠΑΡΑ ΤΟ ΝΕΑΡΟ ΤΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ ΤΟΥ ΠΕΡΥΣΙ ΗΤΑΝ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥ ΟΡΕΣΤΗ ΟΡΕΣΤΙΑΔΟΣ (ΤΕΡΜΑΤΙΣΕ 2ος ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΟΥ Α' ΤΟΠΙΚΟ ΤΗΣ ΕΠΣ ΕΒΡΟΥ)! ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΜΓΣ ΟΡΕΣΤΗ ΟΡΕΣΤΙΑΔΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΧΩΡΙΣΗ ΤΟΥ!

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΣ ΑΓΓΕΛΩΒ (Τριαντάφυλλος Αγγέλωβ) ΕΝΑΣ ΠΑΙΚΤΗΣ ΠΟΛΥΣΝΘΕΤΟΣ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΔΥΟ ΠΟΔΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΘΕΣΕΙΣ! ΗΡΘΕ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΦΙ ΙΣΑΑΚΙΟΥ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΧΩΡΙΣΗ ΤΟΥ!
ΜΟΥΖΑΛΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΕΝΑΣ ΕΜΠΕΙΡΟΣ ΠΑΙΚΤΗΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΔΟΥΛΕΙΑΣ ΤΟΥ (ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΣ) ΕΧΕΙ ΑΓΩΝΙΣΤΕΙ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΠΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ. ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΟΥ ΟΜΑΔΑ ΗΤΑΝ ΤΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙ (ΑΓΩΝΙΖΟΤΑΝ ΣΤΟΝ ΝΟΤΙΟ ΟΜΙΛΟ ΤΟΥ Β' ΤΟΠΙΚΟΥ ΤΗΣ ΕΠΣ ΕΒΡΟΥ) ΑΠΟ ΟΠΟΥ ΠΗΡΕ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΑΣ ΚΑΙ ΗΡΘΕ ΩΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ.
ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΗΣ Π.Σ. ΟΜΟΝΟΙΑΣ ΦΥΛΑΚΙΟΥ.
ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΕΖΟΝ ΜΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ!!!"

Επιμέλεια: panos Thrakiotis *Η αναδημοσίευση περιεχομένου του tvthrakiotis επιτρέπεται με μοναδική προϋπόθεση την αναφορά της πηγής. Ευχαριστούμε!

Share this:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © TVthrakiotiS. Designed by