ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΡΟΣΤΕΡ ΤΟΥ Α.Ο. ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ ΣΤΗΝ Α ΕΒΡΟΥ 2018-19

Δεκατρείς ανανεώσεις ανακοίνωσε ο Α.Ο.Νεοχωρίου καθώς και εννέα  προσθήκες ,  είναι έτοιμοι να βοηθήσουν την προσπάθεια της ομάδας στο πρωτάθλημα της Α΄ΕΒΡΟΥ για την σεζόν 2018-19.   


 Α.Ο. ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ ΑΝΑΝΕΩΣΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ:
Οτέμπερης Παναγιώτης
Θεμελής Στέλιος
Δημητριάδης Δημήτρης 
Αλεξακούδης Παναγιώτης
Γκατσιούδης Αθανάσιος
Θεοδώρου Μάκης
Μουτάφης Σίμος
Κρητικός Αργύρης
Κουσουλός Ηλίας
Μαλτούδης Φύλλης
Καδόπουλος Δημήτρης
Μετζιδιές Νίκος
Δερνεκξής Βλάσης

Εννέα μεταγραφές ανακοίνωσε ο Α.Ο.Νεοχωρίου 

 Νίκος Γιόντης. Με πολυετή παρουσία στα γήπεδα του Έβρου, έχει αγωνιστεί σε Ορέστη Ορεστιάδας, Άρδα Καστανεών, Αετό Λεπτής και την περσινή σεζόν ήταν ένας εκ των πρωταγωνιστών στην άνοδο του Ορφέα Σοφικού στην Α’ κατηγορία. 







 Κώστας Ραδίογλου. Μετά από χρόνια παρουσία στην Ένωση Οινόης μετακόμισε στον Α.Ο.Νεοχωρίου










Ο πολύπειρος Ρουσσίδης Αθανάσιος με πολυετή παρουσία στην Γ’ Εθνική με τον Έβρο Σουφλίου και χρόνια παρουσία στον Ορέστη Ορεστιάδας επιστρέφει στο Νεοχώρι μετά από ένα χρόνο απουσίας για λογαριασμό του Ορέστη Ορεστιάδας. 








Ηλίας Δροσίδης. Επιστρέφει στο Νεοχώρι  όπου και διακρίθηκε τη σεζόν 2016-2017 και μετά από το σύντομο πέρασμα σε Ορέστη Ορεστιάδας και Αναγέννηση Παγγουριών επιστρέφει και πάλι στον Α.Ο.Ν








Παύλος Παπαδόπουλος. Μετά από την παρουσία του σε Α.Ο. Καβάλας Κ15 και Κ17 στη συνέχεια μετακόμισε στον Άρη Αγίας Μονής στα Τρίκαλα και πλέον βρίσκεται στο δυναμικό του Α.Ο.Ν









 Ιωσήφ Κυλιτζίδης. Μετά από θετικές παρουσίες στον Έβρο Σουφλίου στη Γ’ Εθνικη, στον Ορέστη Ορεστιάδας στο Α’ τοπικό και Ηρακλή Σαγήνης στο Β’ τοπικό ,φέτος με την εμπειρία του  θα βοηθήσει σημαντικά την ομάδα.








 Διαμαντής Τσακίρης. Πολυτάλαντος και ένας εκ των κορυφαίων νεαρών ποδοσφαιριστών της περσινής σεζόν του Ηρακλή Σαγήνης. 










Γιάννης Πέτρογλου. Επιστρέφει στον Α.Ο.Ν  μετά από 5 χρόνια απουσίας και ένα πέρασμα από την ακαδημία του Ορέστη Ορεστιάδας. 










Ο έμπειρος τερματοφύλακας με χρόνια παρουσίας στη Δόξα Στέρνας ο Δημήτρης Χριστόγαμβρος. 












                                             ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΟ ΤΙΜ
Ο προπονητής της ομάδας Κυργιαλάνης Γιώργος μαζί με την βοήθεια του έμπειρου γυμναστή Σαρδάνη Κώστα θα προετοιμάσουν τους ποδοσφαιριστές για τη νέα σεζόν 2018 - 2019 που θα αγωνιστούν στην Α' Έβρου.


Επιμέλεια: panos Thrakiotis *Η αναδημοσίευση περιεχομένου του tvthrakiotis επιτρέπεται με μοναδική προϋπόθεση την αναφορά της πηγής. Ευχαριστούμε!
Κοινή χρήση:  

Σχόλια