ΕΤΣΙ ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΗΣΕ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΤΗΣ, Ο ΑΡΔΑΣ ΚΑΣΤΑΝΕΩΝ

Όλα έχουν ένα τέλος , όλα κάποια στιγμή κλείνουν τον κύκλο τους και έρχεται η ώρα να γίνει μια καινούργια αρχή!
Ο Φώτης Νάκος για επτά συνεχόμενα χρόνια
αγωνίστηκε με τα χρώματα του Άρδα Καστανεών , γεύτηκε πολλές χαρές και λύπες . 
Η διοίκηση του Άρδα με ανακοίνωση ,ευχαριστεί τον Φώτη Νάκο για την προσφορά του όλα αυτά τα χρόνια που τίμησε την πράσινη φανέλα ,καθώς είχε διατελέσει και αρχηγός της ομάδας.
Φωτάρα σύσσωμη η διοίκηση ,οι συμπαίκτες σου και προπονητές και το σύνολο των ανθρώπων των Καστανεών σε ευχαριστούμε για όλα και ευχόμαστε να΄σαι γερός και να κάνεις αυτό που αγαπάς για πολλά χρόνια ακόμα!    

H σχετική ανακοίνωση του ΑΡΔΑ

"Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον ποδοσφαιριστή Φώτη Νάκο για την προσφορά του όλα αυτά τα χρόνια στην ομάδα μας και να του ευχηθούμε καλή συνέχεια στην νέα του ομάδα. 
Ο Φώτης τίμησε την πράσινη φανέλα για 7 σεζόν και η προσφορά του ήταν πολύτιμη σ'αυτή την διαδρομή του Άρδα, βήμα βήμα, με το βλέμμα ψηλά.
Έχει διατελέσει αρχηγός της ομάδας μας. 
Φωτάρα, σύσσωμη η διοίκηση, οι συμπαίκτες και προπονητές και το σύνολο των ανθρώπων των Καστανεών σε ευχαριστούμε για όλα και ευχόμαστε να'σαι γερός και να κάνεις αυτό που αγαπάς για πολλά χρόνια ακόμα"! 


Επιμέλεια: panos Thrakiotis *Η αναδημοσίευση περιεχομένου του tvthrakiotis επιτρέπεται με μοναδική προϋπόθεση την αναφορά της πηγής. Ευχαριστούμε!
Κοινή χρήση:  

Σχόλια