ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΛΟΓΑΡΑΣ ,Ο ΜΑΝΩΛΗΣ ΣΙΩΠΗΣ ΕΧΕΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ ΤΟΥ ΔΟΘΗΚΑΝ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΡΠΑΞΕ!!

Η ακαδημία του Παναγιώτη Λογαρά λειτουργεί στο Απαλό  με έμπειρους  και πιστοποιημένους προπονητές καθημερινά διδάσκουν στα μικρά
παιδιά την τέχνη της μαγικής θεάς.
Κάθε χρόνο πολλά ταλέντα από τον Α.Σ. ΝΙΚΗΣ ΑΠΑΛΟΥ LOGA ACADEMY 
 παίρνουν τις ευκαιρίες και  δοκιμάζονται σε ομάδες της Σούπερ λίγκ.
Όπως βλέπεται και στη φωτογραφία αγκαλιά με τα "παιδιά" του που κάνουν καριέρα στα εθνικά πρωταθλήματα, Μανώλης Σιώπης (ΑΡΗΣ), Λίτσκας Γιώργος (ΑΕ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ), Δημήτρης Σιώπης (ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ).     

Ο προπονητής που ανακάλυψε τον Σιώπη, Παναγιώτης Λογαράς φιλοξενήθηκε στο Yellow Radio 92.8 και στην εκπομπή “Αθλητικό X-Press”.

 Αναλυτικά όσα είπε στον Γιώργο Τότσικα και Ιάσονα Μίσχο:
 Για τον Σιώπη είπε:
 Από 6 χρονών έδειξε τα στοιχεία ότι μπορεί να πάει ψηλά. Καταρχάς, συγχαρητήρια στον Άρη που επέστρεψε στην Σούπερ Λίγκα και χάρηκα που θα είναι εδώ κοντά, στη Θεσσαλονίκη να βοηθήσει και αυτός στην προσπάθεια που θα κάνει ο Άρης.
Τέτοιες ομάδες πρέπει να είναι στην Α κατηγορία.
 Για το αν είδε το παιχνίδι είπε:
 Το είδα, παρόλο που ο αγωνιστικός χώρος ήταν βαρύς παίχτηκε ωραίο ποδόσφαιρο.
 Είναι καλό που ο Άρης επανήλθε στα σαλόνια της Super League και ήταν και θετικό το αποτέλεσμα που πήρε και πιστεύω ότι θα κάνει καλή πορεία με τις προσθήκες που έχει κάνει. Έδειξε ότι παίζει καλό ποδόσφαιρο και θα του ευχηθώ καλή πορεία.
 Για το αν ο Μανώλης Σιώπης έχει θέση στην ομάδα του Άρη είπε:
 Όπως έδειξε σε όλες τις ομάδες που δόθηκε δανεικός από τον Ολυμπιακό έκανε καλές χρονιές και στον Πανιώνιο και στην Κρήτη. Πιστεύω θα βοηθήσει πολύ τον Άρη στα σχέδια που έχει για φέτος. 

Για το ποια είναι τα χαρακτηριστικά του είπε:
 Καταρχήν είναι καλό παιδί και καλός χαρακτήρας, προσαρμόζεται εύκολα στο σύνολο και πιστεύω ότι πολύ εύκολα θα προσαρμοστεί στον σύλλογο του Άρη. Είναι ένα ταλέντο παθιασμένο όταν μπαίνει στον αγωνιστικό χώρο, έχει ποδοσφαιρικό τσαμπουκά και πιστεύω θα βοηθήσει. Κάνει αρκετή δουλειά που πολλοί δεν την βλέπουν αλλά αυτοί που είναι γνώστες του ποδοσφαίρου καταλαβαίνουν ότι είναι ένα εργαλείο που χρειάζεται σε μία ομάδα. Είναι 24 χρονών και πιστεύω ότι έκανε από νωρίς βήματα στην Σούπερ Λίγκα και ο Άρης είναι ένα σκαλοπάτι για να μπορέσει μετά να παίξει στο εξωτερικό όπου το θέλει.
 Για το ποιά στοιχεία διέκρινε όταν πρωτογνώρισε τον Σιώπη είπε:
 Όπως όλα τα παιδιά που έχουμε στην ακαδημία δουλεύουν από μικρά αλλά κάποια παιδιά που έχουν και το ταλέντο προσπαθούμε να τους πείσουμε ότι χρειάζονται αρκετές θυσίες για να κάνεις καριέρα στο ποδόσφαιρο.
 Ο Μανώλης ήταν από τα παιδιά που έκανε αρκετές θυσίες και ανδρώθηκε γρήγορα. Του δόθηκαν ευκαιρίες και τις άρπαξε.

 panos Thrakiotis *Η αναδημοσίευση περιεχομένου του tvthrakiotis επιτρέπεται με μοναδική προϋπόθεση την αναφορά της πηγής. Ευχαριστούμε!
Κοινή χρήση:  

Σχόλια