ΣΚΛΗΡΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ - ΑΥΣΤΗΡΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ Kickboxing (Π.Ο.Κ) ΜΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥΣ ΑΠΟΔΕΚΤΕΣ

<Καλό είναι να γνωρίζεται πως ότι αναρτάται δημόσια είναι αποδεικτικό στοιχείο και επειδή βασίζεστε στην αργοπορία των δικαστηρίων και χτίζεται μύθους, σας δίνω τον λόγο μου, ότι το
πλήρωμα του χρόνου έρχεται για όλους και όλη αυτή η αλητεία θα λάβει τέλος>.

<Νόμιμο, υγιή και πραγματικό αθλητισμό κάνουν μόνο οι φορείς κάτω από την ομπρέλα της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού!!!! Ούτε τα κέντρα κατάρτισης, ούτε οι παγκόσμιες ομοσπονδίες με έδρα τα σπίτια σας, ούτε οι τυχάρπαστες αναγνωρίσεις από τα πρωτοδικεία, ούτε οι αιγίδες από δημόσιους παραπληροφορημένους φορείς>.
<Βέβαια εσείς κάνετε πολεμικές τέχνες δεν κάνετε αθλητισμό, ενώ όλες εμείς οι αναγνωρισμένες ομοσπονδίες κοροϊδεύουμε τον κόσμο>. 

Διαβάστε το μήνυμα που έχει τις υπογραφές, του προέδρου και αντιπροέδρου της Π.Ο.Κ. κ. Τριανταφύλλου Μιχάλη και Μαυρομάτη Αντώνη (1 Φωτογραφία  ,αριστερά  ο πρόεδρος με τον βουλευτή Έβρου Δημοσχάκη Αναστάσιο.) 
Αντιπρόεδρος &
WAKO Markentig chairman
Μαυρομμάτης Αντώνης

Σαν σήμερα περίπου πριν ένα χρόνο όταν η εθνική ομάδα Kickboxing αγωνίζονταν στα Σκόπια, κάποιοι βγαίνατε στα site και στο Facebook και κατηγορούσατε την απόφαση της Εθνικής να λάβει μέρος στο Πρωτάθλημα αυτό. 
Χρησιμοποιήσατε κάθε μέσο με περίσσια υπερβολή ρίχνοντας στοχευμένες ευθύνες σε ανθρώπους για προσωπικούς σας και μόνο λόγους, αδιαφορώντας τελείως για τους αθλητές και την πολύχρονη προσπάθεια αυτών και των γονιών τους.
 Εάν λοιπόν δεν είχαν παραβρεθεί τα παιδιά μας δεν θα είχαν μοριοδοτηθεί, δεν θα είχαμε κατακτήσει 28 θέσεις στο βάθρο και δεν θα ακούγανε οι Σκοπιανοί τον Εθνικό μας Ύμνο μέσα στο κρατίδιο τους.
Από εσάς βέβαια τους ανεύθυνους, καφενόβιους, κριτές των πάντων, χθες δεν είδαμε καμία αντίδραση. 

Χάθηκε η γνώμη σας και η άποψη σας όπως έχει χαθεί και η αξία των πλαστών πτυχίων, οργανισμών και πρωταθλημάτων που εκπροσωπείται.
Η πανελλήνια ομοσπονδία Kickboxing πιστή στο έργο της, είναι εδώ, με την εθνική ομάδα φέτος να φτάνει στις 150 συμμετοχές, δυνατή και αντάξια να μας εκπροσωπήσει στο επίσημο παγκόσμιο πρωτάθλημα παίδων και εφήβων που θα πραγματοποιηθεί στην Βενετία (Jesolo) στις 15 με 23 Σεπτεμβρίου.
Καλό λοιπόν θα είναι, επειδή είστε κλεφτοκοτάδες και ικανοί μόνο για πληρωμένες διαφήμισης με την βοήθεια εμποράκων, να πάρετε το μέτρο που σας αντιστοιχεί, μαζί με τους ποινικούς διοικητικούς σας και να μην εκμεταλλεύεστε την άγνοια του κόσμου και όλους αυτούς που δεν πληρούν τις προϋποθέσεις του αθλητικού νόμου.
Επειδή όμως το θράσος σας είναι απύθμενο, σας δίνω τον λόγο μου ότι θα σας περιμένω και εσάς και τους ακόλουθους σας, για όσο χρειαστεί και η παρουσία μας θα σας θυμίζει πάντα ότι νόμιμο, υγιή και πραγματικό αθλητισμό κάνουν μόνο οι φορείς κάτω από την ομπρέλα της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού!!!! Ούτε τα κέντρα κατάρτισης, ούτε οι παγκόσμιες ομοσπονδίες με έδρα τα σπίτια σας, ούτε οι τυχάρπαστες αναγνωρίσεις από τα πρωτοδικεία, ούτε οι αιγίδες από δημόσιους παραπληροφορημένους φορείς.
Βέβαια εσείς κάνετε πολεμικές τέχνες δεν κάνετε αθλητισμό, ενώ όλες εμείς οι αναγνωρισμένες ομοσπονδίες κοροϊδεύουμε τον κόσμο. 

Καλό είναι να γνωρίζεται πως ότι αναρτάται δημόσια είναι αποδεικτικό στοιχείο και επειδή βασίζεστε στην αργοπορία των δικαστηρίων και χτίζεται μύθους, σας δίνω τον λόγο μου, ότι το πλήρωμα του χρόνου έρχεται για όλους και όλη αυτή η αλητεία θα λάβει τέλος… εκτός και εάν σας προλάβουν οι οφειλές σας στο δημόσιο με αποτέλεσμα να σας προφυλακίσουν πάλι...
Όσο για τους υποκρυπτόμενους πίσω από εταιρίες και για αυτούς έχουν κατατεθεί στοιχεία, άλλωστε άγνοια νόμου δεν υπάρχει οπότε όλοι είμαστε ή είναι συνυπεύθυνοι.

 Ελπίζω να είμασταν αρκετά κατατοπιστικοί.
Καλό καλοκαίρι να έχουμε οι κοινοί θνητοί και όσο για τους αυτοβαπτιζόμενους masters, τους πολεμικό-τεχνίτες και τους ιδρυτές συστημάτων πολέμου και επιβίωσης, τους αστρομάχους και τους παν-γαλαξιακούς πρωταθλητές όταν οργανώσετέ άλλη μία αυτό-βράβευση παρακαλούμε όπως να μας ενημερώσετε, για να μην χάσουμε την ευκαιρία να σας θαυμάσουμε!!!

Με εκτίμηση,
Ο Πρόεδρος της ΠΟΚ &
WAKO EU board member
Τριανταφύλλου Μιχάλης
&
Ο Αντιπρόεδρος &
WAKO Markentig chairman
Μαυρομμάτης Αντώνης



Επιμέλεια: panos Thrakiotis *Η αναδημοσίευση περιεχομένου του tvthrakiotis επιτρέπεται με μοναδική προϋπόθεση την αναφορά της πηγής. Ευχαριστούμε!
Κοινή χρήση:  

Σχόλια