ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΜΑΤΩΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ ΕΒΡΟΥ ΣΤΗΝ ΕΠΣ ΕΒΡΟΥ



  1.  Παρακαλούμε να μας υποστηρίξετε στην διοργάνωση εκπαιδευτικής ημερίδας..
Ειδικότερα στοιχεία:
  • Ημερομηνία διοργάνωσης :  2Ο  Δεκαπενθήμερο μηνός Σεπτεμβρίου
  • Πόλη : Αλεξανδρούπολη  
  • Θέμα : Ποδόσφαιρο Υποδομής  & Αναπτυξιακός Σχεδιασμός της  ΕΠΟ
  • Συνδιοργάνωση: ΕΠΟ, ΕΠΣ ΕΒΡΟΥ, ΘΡΑΚΗΣ & ΞΑΝΘΗΣ, ΔΗΜΟΣ ΑΛΕΞΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ  ΑΜΘ, ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΕΒΡΟΥ
  1. Το ίδιο χρονικό διάστημα με την εκπαιδευτική ημερίδα  προτείνουμε την λειτουργία αναθεωρητικής σχολής ταυτοτήτων, στην έδρα του Συνδέσμου Προπονητών Έβρου (Αλεξανδρούπολη)
  2. Nα  υποστηρίξετε το άιτημά μας προς την ΕΠΟ (Τμήμα Εκπ/σης Προπονητών) αναφορικά με τη δυνατότητα επανεξέτασης /αναβάθμισης των διπλωμάτων  σημαντικού αριθμού μελών του Συνδέσμου μας (π.χ υπάρχουν συνάδελφοι για τους οποίους εκκρεμεί η αναβάθμιση των διπλωμάτων τους από ΟΥΕΦΑ Β σε ΟΥΕΦΑ Α). Συγκεκριμένα, οι συνάδελφοι αυτοί θα μπορούσαν να ενταχθούν στη διαδικασία επανεξέτασης των διπλωμάτων τους σε κάποια σχολή που θα συσταθεί στην περιοχή μας, ευρύτερα στη Βόρειο Ελλάδα ή ακόμη και πανελλήνια. Σημειώνουμε ότι κάποιοι εξ αυτών ενώ υποβάλλουν διαχρονικά αίτηση επανεξέτασης στην ΕΠΟ δεν έχουν κληθεί μέχρι σήμερα, κινδυνεύοντας  να αποκλειστούν εξ ολοκλήρου από τη διαδικασία αυτή
  3. Με  την έναρξη της αγωνιστικής περιόδου (2018-2019)  όπως εφαρμόσετε το άρθρο 6 του Κανονισμού Προπονητών Ποδοσφαίρου ΕΠΟ 2018, αναφορικά με την υποχρέωση των τοπικών σωματείων πρόσληψης διπλωματούχων προπονητών.Η εφαρμογή του συγκεκριμένου μέτρου, τουλάχιστον σε πρώτη φάση στο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας ΕΠΣ Έβρου και στα τμήματα υποδομής και ανάπτυξης κινείται προς την σωστή κατεύθυνση με στόχο την ποιοτική αναβάθμιση του παρεχόμενου προπονητικού έργου και κατ’ επέκταση  την ποιοτική αναβάθμιση του αθλήματος.
  4. Σε σημαντικά θέματα οργάνωσης και λειτουργίας του αθλήματος στο Νομό μας (τοπικά πρωταθλήματα, οργάνωση παιδικού ποδοσφαίρου, μεικτές ομάδες, προσλήψεις προπονητών, κ.α.),διαχρονικά έχουν εκφραστεί και εγγράφως προς την ΕΠΣ Έβρου οι θέσεις μας. Επιπλέον, σας γνωρίζουμε ότι επί έξι  (6) και πλέον έτη συντονίζουμε το άτυπο αναπτυξιακό πρωτάθλημα ΕΥ ΑΓΩΝΙΖΕΣΘΑΙ, με τη συμμετοχή άνω των 700 παιδιών ηλικίας 5-10 ετών, υπερβαίνοντας τον ρόλο και τις αρμοδιότητές μας, ελπίζοντας τον εξαιρετικό και πρωτοπόρο αυτό θεσμό να τον εντάξει στον καλεντάρι των παιδικών πρωταθλημάτων της η ΕΠΣ Έβρου..  

Για διάθεσή  σας για οποιαδήποτε πληροφορία

Για το Δ.Σ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                     Ο ΓΕΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΩΣΤΙΚΙΔΗΣ  ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ                                           ΠΑΠΑΠΑΝΤΕΛΗΣ ΝΙΚΗΤΑΣ
Επιμέλεια: panos Thrakiotis *Η αναδημοσίευση περιεχομένου του tvthrakiotis επιτρέπεται με μοναδική προϋπόθεση την αναφορά της πηγής. Ευχαριστούμε!
Κοινή χρήση:  

Σχόλια