Header Ads

ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΕΝΑΡΚΤΗΡΙΟ "ΛΑΚΤΙΣΜΑ" ΜΕΓΑΛΕΙΩΔΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟΥ ΣΚΙΝΔΡΗ ΘΕΟΔΩΡΟΥ!!! (ΒΙΝΤΕΟ+ΦΩΤΟ)

Μεγαλειώδης πολιτική συγκέντρωση  αν και «ξένος» όπως ανέφερε στην ομιλία του ,πραγματοποίησε   στο Διδυμότειχο  τη Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου 2018 ,ώρα 19:30 στο
ΚΑΦΕ "ΒΥΖΑΝΤΙΟ",  υποψήφιος Δήμαρχος Διδυμοτείχου κος Σκίνδρης Θεόδωρος που ξεπέρασε κάθε προσδοκία.
Με μια θερμή χειραψία υποδέχονταν τους πολίτες , με  θερμή αγκαλιά τους αποχαιρέτησε στο τέλος της εκδήλωσης!
Είναι άξιο αναφοράς η ρητορική του δεινότητα  , χωρίς κείμενο και σημειώσεις και με πολλές ατάκες ,με  λόγο ακατάπαυστο πειστικό συναρπαστικό  και χειμαρρώδες κράτησε αμείωτο  το ενδιαφέρον μέχρι το τέλος της ομιλίας του ,τους πολίτες του Δήμου, με ενδιάμεσα να τονίσουμε  πολλά χειροκροτήματα !!
Ήταν μια καλά οργανωμένη και προσεγμένη συγκέντρωση η επίσημη ανακοίνωση της υποψηφιότητας του.
Στην αρχή της εκδήλωσης πραγματοποιήθηκε Αγιασμός, ενώ στη συνέχεια  ακολούθησε ομιλία του υποψηφίου Δημάρχου Διδυμοτείχου κ. Σκίνδρη Θεόδωρου  με αναφορά στην ανάγκη για αλλαγή στο Διδυμότειχο. 
Ηταν εκεί στελέχη των ΑΝΕΛ μεταξύ των οποίων και ο Αντιπρόεδρος του κόμματος  κος Σγουρίδης Παναγιώτης
Παρών και οι πρώην  Δήμαρχοι Διδυμοτείχου, Παπατσαρούχας- Τοκαμάνης.
Είπε πολλά ,κυρίως για τον νυν δήμαρχο Παρασκευά Πατσουρίδη , μια ώρα κράτησε η ομιλία του ,είπε χαρακτηριστικά:
Ο σκοπός μας είναι ένας και μοναδικός: Να πάει η πόλη μας μπροστά.
Η κοινωνία ζητάει λύσεις στα προβλήματα. Ζητάει συγκροτημένη, έντιμη και ηθική ηγεσία. Ζητάει ηγεσία με πρόγραμμα και σχέδιο δράσης, η οποία θα στέκεται με ευαισθησία δίπλα στον πολίτη και τις ανάγκες του.
Θέλουμε μια νέα δημοτική αρχή με σύγχρονο και δημιουργικό πνεύμα που θα συνθέτει διαφορετικές απόψεις, θα οργανώνει και θα παρεμβαίνει αποτελεσματικά στην καθημερινή ζωή της πόλης, θα λειτουργεί με σχέδιο και στρατηγική, και κυρίως θα βρίσκεται δίπλα στο Δημότη και τα προβλήματά του.
 Μια νέα δημοτική διοίκηση που θα νοιάζεται για τον πολίτη και θα τον προστατεύει, θα τον σέβεται και θα δημιουργεί καθημερινά τους όρους και τις προϋποθέσεις για την ποιοτική αναβάθμιση της ζωής του.
Συνέχισε, εξαπολύοντας επίθεση στο διοικητικό σύστημα του παρελθόντος, τόνισε ότι ο Δήμος μας, τα χωριά μας  χρειάζονται πολλά, χόρτασε όμως από δύο πράγματα, από αποτυχημένους  σε αξιώματα και ανθρώπους λιγόψυχους. 
Αυτοί δεν στάθηκαν ικανοί στο ύψος που απαιτούσαν οι περιστάσεις.
   Οκτώμιση χρόνια  αποτύχατε, την ταλαιπωρήσατε,την καταστρέψατε ,την αφανίσατε και τώρα απλώνεται το χέρι πάλι να σας τιμήσουν οι πολίτες με την ψήφο τους, δυστυχώς ο λαός ξέρει , έμαθε ,δεν αντέχει άλλο και θα σας έχει μια πολύ καλή θέση , στη σύνταξη κύριε Παρασκευά Πατσουρίδη!!
Δεν συνεργάζομαι μαζί του ούτε στον άλλο κόσμο!
Διεκδικώ  τον Δημαρχιακό θώκο γιατί αγαπάω αυτή την πόλη , τους ανθρώπους , γιατί δεν είμαι "ξένος" ,είμαι Έλληνας πολίτης και διεκδικώ τον δημαρχιακό θώκο για να αλλάξω την πόλη μας, γιατί είναι πόλη μου,γιατί είναι η αγάπη μου,γιατί από εδώ χτυπάει η καρδιά της Ελλάδος.

                        ΑΝΑΨΕ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ Η ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ
Δείτε ένα απόσπασμα από την ομιλία του , ολόκληρη την ομιλία   κλικ εδώ...Επιμέλεια: panos Thrakiotis *Η αναδημοσίευση περιεχομένου του tvthrakiotis επιτρέπεται με μοναδική προϋπόθεση την αναφορά της πηγής. Ευχαριστούμε!