ΦΙΛΙΚΗ ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΑΡΔΑ ΣΤΟ ΣΟΥΦΛΙ 1-2 (VIDEO-FOTO)

Το παιχνίδι έγινε κάτω από δύσκολες καιρικές συνθήκες , αφού η ζέστη ήταν έντονη με την  θερμοκρασία να ξεπερνάει τους 33 βαθμούς
Κελσίου στο Δημοτικό Στάδιο Σουφλίου!

Με ελλείψεις και οι δυο ομάδες , στο φιλικό αυτό παιχνίδι , το δεύτερο φιλικό για τον Έβρο , το τρίτο για τον Άρδα. 

Η εξέλιξη του αγώνα:

Ο Άρδας είχε με το ξεκίνημα του παιχνιδιού καλές ευκαιρίες με τον Ναζίρη στο 2΄ ,στο 4΄ο Τσιρούδης ,με τον Ναζίρη και πάλι να πιάνει καλό σουτ στο 9΄ελάχιστα έξω από την Εστία του Σοφοτάσιου η μπάλα.
Ο Έβρος απάντησε με τον Κoυρούδη στο 10΄ένα σουτ , εύκολα εξουδετέρωσε ο Παρασχούδης.
Στο 14΄ κόρνερ εκτέλεσε ο Πετκίδης ,δύσκολα και πάλι σε κόρνερ με γροθιές, σωτήρια  η έξοδος του Παρασχούδη!!
Στο 21΄καλό φάουλ εκτέλεσε ο Καπετανίδης , έξυσε το δοκάρι του Σοφοτάσιου!!
Ο Θάνος στο 23΄την παράλληλη σέντρα ,ο Πετκίδης  ωραίο πλασέ , σε ετοιμότητα ο Παρασχούδης μπλόκαρε!
Ο Έβρος συνέχισε την πίεση με αρκετά κόρνερ στο διάστημα  24΄,25΄, ο Πετκίδης εκτελεστής σε όλα , ο Μπετζέκας βρέθηκε στο 25΄από τη μικρή περιοχή το πλασέ και πάλι ο Παρασχούδης σε ετοιμότητα!!
Στο 28΄ο Θάνος έπιασε από μακριά ψιλοκρεμαστό (καντήλα) σουτ , εκτινάχτηκε ο Παρασχούδης , η μπάλα κατέληξε στο πάνω μέρος των διχτύων !!
Ο Άρδας απάντησε στο 32΄με τον πολύ καλό Ναζίρη σε τετ α τετ , μόλις που πρόλαβε ο Σοφοτάσιος και έπιασε τη μπάλα από καραμπόλα!!
Στο δεύτερο ημίχρονο  με αλλαγές και οι δυο προπονητές ,στο 47΄ ο έμπειρος Γιαννόπουλος ελίχθηκε με όμορφο τρόπο  έσπασε στον νεαρό Λαζίδη , έτοιμο  γκολ στο πιάτο , με όμορφο πλασέ η μπάλα στα δίχτυα του Καλφόπουλου!! 1-0 .
Ο Πετκίδης στο 49΄λίγο έξω από την περιοχή του Άρδα ,έπιασε καλό σουτ εύκολα ο Καλφόπουλος .
Γκόλ στο 50΄ για τον Άρδα, ο Καλογερόπουλος βρήκε υπέροχα στο  ημικύκλιο της μεγάλης περιοχής των γηπεδούχων τον Κασπαρίδη , αυτός με φανταστικό πλασέ έστειλε τη μπάλα στο δεξί παραθυράκι του Σοφοτάσιου και 1-1.
Σέντρα ο Φουτσιτζής από τα αριστερά στο 57΄ την κεφαλιά ο Γιαννόπουλος ελάχιστα έξω !!
Ο Γιαννόπουλος και πάλι για τους γηπεδούχους στο 62΄ από τα αριστερά  ξέφυγε με όμορφο τρόπο την παράλληλη σέντρα ο Καλφόπουυλος με μπλονζόν μάζεψε τη μπάλα.
Συνέχισε την πίεση  ο Έβρος με τον Πετκίδη να εκτελεί φάουλ στην καρδιά της άμυνας των φιλοξενούμενων,  πετάχτηκε ο Γιαννόπουλος βρήκε ελάχιστα τη μπάλα , αυτή όμως δεν του έκανε το χατήρι , λίγο έξω από το κάθετο αριστερό δοκάρι του Καλφόπουλου !
 Στο 85΄η ξαφνική αντεπίθεση του Άρδα με τον έμπειρο Καπετανίδη ξέφυγε του Γκιοράη  αυτός τον ανέτρεψε , καθώς ήταν  μόνος του με τον Σοφοτάσιο, πέναλτι , το εκτέλεσε ο ίδιος εύστοχα πραγματοποιώντας το τελικό 1-2 .

ΕΒΡΟΣ ΣΟΥΦΛΙΟΥ: (ΣΤΑΜΑΤΑΚΗΣ)  ΣΟΦΟΤΑΣΙΟΣ, ΘΑΝΟΣ, ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ(53΄),ΜΠΕΤΖΕΚΑΣ(45΄),ΣΙΟΥΗΣ(58΄) ,ΘΑΝΟΣ, ΠΕΤΚΙΔΗΣ,ΚΟΥΡΟΥΔΗΣ(45΄), ΚΟΥΤΣΟΥΛΑΣ,ΛΑΖΙΔΗΣ(49΄),ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ.

Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι Τσομπανούδης Δημήτρης (Τσιρίλο)(45΄),Κρικελάς(45΄), Φουτσιτζής(53΄), Τσιουμπανούδης Γιάννης(49΄), Γκιοράη (58΄) παίκτης υπό δοκιμή.

ΑΡΔΑΣ ΚΑΣΤΑΝΕΩΝ:(ΜΥΛΩΝΑΣ)ΠΑΡΑΣΧΟΥΔΗΣ(45΄),ΜΑΤΣΙΟΣ(66΄),ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ(51΄),ΜΠΑΧΤΣΕΒΑΝΙΔΗΣ,ΧΑΡΙΣΙΑΔΗΣ(45΄),ΜΠΑΤΙΑΤΙΔΗΣ(63΄),ΤΣΙΡΟΥΔΗΣ,ΝΤΙΝΟΥΔΗΣ,ΝΑΖΙΡΗΣ(49΄),ΚΑΠΕΤΑΝΙΔΗΣ,ΚΑΣΠΑΡΙΔΗΣ.
Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι : ΤΣΟΝΤΖΟΡΑΣ(66΄), ΓΚΑΡΓΚΑΒΟΥΖΗΣ(΄49),ΤΖΙΡΑΤΟΥΔΗΣ(΄63΄),ΚΑΛΦΟΠΟΥΛΟΣ (45΄),ΜΠΑΧΤΣΕΒΑΝΙΔΗΣ Σ(45΄)ΧΆΓΟΡΑΣΤΟΥ (51΄)














Επιμέλεια: panos Thrakiotis *Η αναδημοσίευση περιεχομένου του tvthrakiotis επιτρέπεται με μοναδική προϋπόθεση την αναφορά της πηγής. Ευχαριστούμε!
Κοινή χρήση:  

Σχόλια