ΠΑΝΑΞΙΑ ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΑΡΗ ΑΒΑΤΟΥ ΣΤΟΥΣ ΟΜΙΛΟΥΣ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ

Ο 'Αρης Αβάτου επικράτησε στα πέναλτι 5-4 του Πλατανιά ,1-1 η κανονική διάρκεια .
Μια μεγάλη πρόκριση  από τη στιγμή που ο Πλατανιάς πέρυσι αγωνίζονταν στη Σούπερ Λίγκ!!
Οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στα πέναλτι με τον Αμουτζάκη να αποκρούει το πέμπτο του Κόρτσμαν και τον Βαφειάδη να ευστοχεί δίνοντας την πρόκριση στην ομάδα του.

ΑΡΗΣ ΑΒΑΤΟΥ (Γιώργος Μαραντάς): Αμουτζάκης, Κούτρας, Μπουνταγκίδης, Μίλερ, Κουτσούμπας, Ταχτσίδης, Σαρρηγιαννίδης, Δόντσος (64’ Ψεμματάς), Κοτόπουλος (102’ Βαφειάδης), Γκέκας (75’ Σιχλοιμίρης), Μελισσόπουλος Μ.

 ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (Πάουλο Κάμπος): Γκοτ, Κόρτσμαν, Ρουσσάκης, Πουρζιτίδης, Μποσκέτι, Τσαμούρης, Ποζατζίδης Χ. (46’ Ποζατζίδης Στ.), Μπιανκόνι, Ουές (46’ Παπουτσογιαννόπουλος), Νίλι (118’ Σμυρλάκης), Παπανικολάου

Η ανακοίνωση του ΑΡΗ ΑΒΑΤΟΥ F.C.
Eμείς το πιστεύαμε,όλοι μαζί το καταφέραμε.
Ποτέ δεν αισθανθήκαμε μόνοι αφού στην προσπάθεια αυτή είχαμε όλα τα ερασιτεχνικά σωματεία από την άκρη της Θράκης μας από όπου μας έρχονται συγχαρητήριες ανακοινώσεις μέχρι και την Ανατολική Μακεδονία κύρια,αλλά και όλη την ποδοσφαιρική Ελλάδα καθώς και μετανάστες πατριώτες μας του εξωτερικού.
Σας διαβεβαιώνουμε όλους σας ότι η προσπάθεια μας θα συνεχιστεί από Διοίκηση,ποδοσφαιριστές,και τεχνικό μας επιτελείο έτσι ώστε όλους εσάς να σας κάνουμε υπερήφανους για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο της Ξάνθης που υπηρετείται, καθώς και την ανάδειξη της περιοχή μας ακόμη πιό πολύ.
Την ποδοσφαιρομάνα Ξάνθη που πάντα μέσα στα σπλάχνα της κρύβει ταλέντα και παιδιά με όρεξη για τον αθλητισμό.
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ.
ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΜΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ.


(Φωτο από το sportsaddict.gr)

Επιμέλεια: panos Thrakiotis *Η αναδημοσίευση περιεχομένου του tvthrakiotis επιτρέπεται με μοναδική προϋπόθεση την αναφορά της πηγής. Ευχαριστούμε!
Κοινή χρήση:  

Σχόλια