Δημοτικό Κολυμβητήριο Αλεξανδρούπολης "Δημοσθένης Μιχαλεντζάκης"

Το όνομα του χρυσού Εβρίτη παραολυμπιονίκη του Ρίο και παγκόσμιου πρωταθλητή κολύμβησης Δημοσθένη Μιχαλεντζάκη, φέρει  το Δημοτικό Κολυμβητήριο Αλεξανδρούπολης, μετά από ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου.
 Σε κλίμα μεγάλης συγκίνησης και υπερηφάνειας η τελετή ονοματοδοσίας του Δημοτικού Κολυμβητηρίου Αλεξανδρούπολης σε "Δημοσθένης Μιχαλεντζάκης". 
Ο σπουδαίος Εβρίτης Παραολυμπιονίκης και Παγκόσμιος Πρωταθλητής έχει κάνει πολλές φορές περήφανους τους Εβρίτες αλλά και όλους τους Ελληνες
Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης Βαγγέλης Λαμπάκης  «Ό Δημοσθένης Μιχαλεντζάκης έγραψε τη δική του ιστορία με τη βοήθεια της οικογένειας του όταν έρχονταν καθημερινά εδώ από τις Φέρες με κόπο, για να συνεχίσει το μεγάλο αγώνα και να φτάσει τελικά στο ανώτατο επίτευγμα διάκρισης παγκοσμίως , έχουμε επιτέλους έναν Ολυμπιονίκη και είμαστε υπερήφανοι γι’ αυτό.»
«Τέτοιες κινήσεις με γεμίζουν δύναμη για να αγωνίζομαι για τον τόπο μου και τη χώρα μου ,»είπε ο Δημοσθένης Μιχαλεντζάκης και ευχαρίστησε την οικογένεια του.



Επιμέλεια: panos Thrakiotis *Η αναδημοσίευση περιεχομένου του tvthrakiotis επιτρέπεται με μοναδική προϋπόθεση την αναφορά της πηγής. Ευχαριστούμε!
Κοινή χρήση:  

Σχόλια