ΤΑ ΓΚΟΛ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΚΥΠΕΛΛΟΥ / ΘΡΑΚΗ ΦΕΡΩΝ-ΑΣ ΠΕΠΛΟΣ (ΒΙΝΤΕΟ)

Στο πλαίσιο του κυπέλλου "Σιγρέκης" Έβρου για την 2η αγωνιστική στον 4ο όμιλο η Θράκη Φερών φιλοξένησε τον ΑΣ Πέπλου.
Στα μάτια κοίταξαν την Κυπελλούχο Έβρου
Θράκη Φερών οι ποδοσφαιριστές του ΑΣ Πέπλος πραγματοποιώντας μια καλή εμφάνιση  , καθώς προηγήθηκε δυο φορές με τον Καρίπη στο 29΄ και τον Σωτηρίου στο 38΄, η αντίδραση της έμπειρης Θράκης δεν άργησε να έρθει , ισοφάρισε στο 33΄με τον Σάκη Δεμιράκο και στην εκπνοή του ημιχρόνου με τον Αντωνιάδη στο 45΄.
Στο δεύτερο ημίχρονο η κούραση για τους ποδοσφαιριστές του Πέπλου ήταν εμφανής και στο 64΄ ο Αντωνιάδης Γιώργος σε σέντρα του Μαυρομάτη , μόνος του από την μικρή περιοχή  με κεφαλιά πραγματοποίησε το τελικό 3-2 .
Δείτε τα γκολ αποκλειστικά από την κάμερα του  tvthrakiotis. 

 

Διαιτητής Στρατούδης Β. Α Βοηθός Ναζιρόπουλος, Β Βοηθός Παλαιοπάνης 
  
ΘΡΑΚΗ ΦΕΡΩΝ(Αναστασιάδης) Βαφειάδης, Κολγκέκα(46΄Πολίδης), Μαυρομάτης, Βάρβαλης, Γκάκιος, Σιδηροπουλος Αλεξ(71΄Ινδος) , Μπόρας, Δεμιράκος Σάκης(63΄Τσιπλάκης), Παγωνίδης, Ντόλας,Αντωνιάδης
 
Α.Σ ΠΕΠΛΟΣ: (Τσιπλακης Β)Γκαιδαρτζάκης,Καμέας (53' Ναβροζίδης),Νικολόπουλος,Κατσίκας,Σωτηρίου (63' Παπαλιάς) ,Ασημίδης,Λαμπάκος,Τσοτανίδης (80' Βερανούδης),Δεμιράκος Δ,Σαλαμπάσης,Καρίπης

Επιμέλεια: panos Thrakiotis *Η αναδημοσίευση περιεχομένου του tvthrakiotis επιτρέπεται με μοναδική προϋπόθεση την αναφορά της πηγής. Ευχαριστούμε!
Κοινή χρήση:  

Σχόλια