ΜΕ ΤΡΙΠΛΕΤΑ ΦΩΤΙΑ Ο ΕΒΡΟΣ ΣΟΥΦΛΙΟΥ 3-0 ΤΟΝ ΟΡΦΕΑ ΣΟΦΙΚΟΥ(ΦΩΤΟ)

Ο Έβρος Σουφλίου κέρδισε 3-0  τον Ορφέα Σοφικού με την επιθετική τριπλέτα ,Γιαννόπουλο - Τσομπανούδη -Παγωνίδη  να βγάζει  αντεπιθέσεις φωτιές και με άψογες συνεργασίες να ξεκλειδώνει την άμυνα του Ορφέα.
Ο Γιαννόπουλος κέρδισε πέναλτι , το εκτέλεσε ο ίδιος και στο 18΄ το 1-0 , ο Παγωνίδης σε μια διαρκή επίθεση στο 32΄ το 2-0 και ο Τσομπανούδης Δημήτρης πλάσαρε υποδειγματικά τον Κώστα Συριτούδη στο  81΄το τελικό 3-0.
Μένει να δούμε εάν η συγκεκριμένη τριπλέτα θα έχει διάρκεια .
Πριν την έναρξη του παιχνιδιού τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του Τουντζιαράκη Θεοδόση ,πρώην  παράγοντα του Ορφέα Σοφικού που έφυγε χτυπημένος από την επάρατη νόσο πριν λίγες  μέρες.


Δείτε το βίντεο με τα γκολ εδώ 

ΕΒΡΟΣ ΣΟΥΦΛΙΟΥ: ΤΟΓΓΟΥΛΙΔΗΣ, ΘΑΝΟΣ(ΚΟΥΤΣΟΥΛΑΣ 46΄), ΠΕΤΚΙΔΗΣ, ΜΠΕΤΖΕΚΑΣ, ΙΝΔΟΣ(ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ 73΄),ΜΠΑΜΝΙΟΣ ,ΤΣΟΜΠΑΝΟΥΔΗΣ Δ(ΠΡΕΠΟΥΔΗΣ 81΄), ΜΙΧΟΥΔΗΣ,ΠΑΓΩΝΙΔΗΣ Κ, ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ, ΤΣΙΟΥΜΠΑΝΟΥΔΗΣ(59΄ΛΑΖΙΔΗΣ).


ΟΡΦΕΑΣ ΣΟΦΙΚΟΥ: ΣΥΡΙΤΟΥΔΗΣ, ΧΑΤΖΗΛΟΥΔΗΣ, ΖΑΧΑΡΝΟΥΔΗΣ, ΧΑΤΖΗΣ, ΜΠΑΤΖΙΟΣ, ΣΤΑΜΑΤΟΠΟΥΛΟΣ ΤΣΑΤΣΑΡΩΝΗΣ(ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ 71΄), ΔΟΪΤΣΙΔΗΣ, ΤΕΡΤΣΟΥΔΗΣ,ΚΑΡΑΣΜΑΝΑΚΗΣ, ΜΠΑΛΑΚΗΣ.

Τρπλέτα : Κεφίλης - Διαμαντής- Κεσούδης


























Επιμέλεια: panos Thrakiotis *Η αναδημοσίευση περιεχομένου του tvthrakiotis επιτρέπεται με μοναδική προϋπόθεση την αναφορά της πηγής. Ευχαριστούμε!
Κοινή χρήση:  

Σχόλια