ΑΜΕΣΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΤΟΥ ΜΙΧΑΛΗ ΦΛΩΡΟΥ Ο ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΕΥΦΡΑΙΜΙΔΗΣ


Ο Ευφραιμίδης Λεωνίδας  και επίσημα στο πλευρό και το δεξί χέρι  του Μιχάλη Φλώρου , μάλιστα η αρχή έγινε  με τον ΑΕΤΟ Ορφανού εντός , ήταν με την ομάδα στο εκτός με τον Αλέξανδρο Κιλκίς και στο εντός έδρας  παιχνίδι με την  ΑΕ Καλαμπακίου .
                        Τον βλέπουμε στο βάθος στον πάγκο  του Εθνικού Αλεξανδρούπολης δίπλα στον Μιχάλη Φλώρο.



Γεννημένος το 1990 ο Ευφραιμίδης Λεωνίδας ξεκίνησε από τις ακαδημίες του Έβρου Σουφλίου , αγωνίστηκε στον Α.Ο. Κορνοφωλιάς ,μετέπειτα στις ακαδημίες του Πανθρακικού Κ-17, Κ-20 υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο με την ανδρική ομάδα ,μεταγραφή στον Πλατανιά και από το 2011 επιστροφή στον Έβρο Σουφλίου ,φόρεσε το περιβραχιόνιο του αρχηγού .
Επόμενος σταθμός στην ποδοσφαιρική του διαδρομή από τον Σεπτέμβρη του 2016 ,  η Ένωση Άνθειας Αριστείνου ,στις 22 -01-2018  είπε το αντίο ως αθλητής για προσωπικούς λόγους.
Δέχθηκε πρόταση από τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης και προπονεί παιδιά στις Ακαδημίες του.

 Ένας ποδοσφαιριστής υπόδειγμα αθλητοπρέπειας στα ελληνικά γήπεδα σεμνός χωρίς να δίνει το παραμικρό δικαίωμα,στις ομάδες που αγωνίστηκε έδινε μεγάλη ποιότητα με την εμπειρία και το αστείρευτο ταλέντο του!.
Ότι και να πούμε για τον Λεωνίδα είναι λίγα, ευχόμαστε από τη νέα αυτή θέση πλέον  καλή σταδιοδρομία με πολλές επιτυχίες!!!

Επιμέλεια: panos Thrakiotis *Η αναδημοσίευση περιεχομένου του tvthrakiotis επιτρέπεται μ


ε μοναδική προϋπόθεση την αναφορά της πηγής. Ευχαριστούμε!
Κοινή χρήση:  

Σχόλια