ΔΙΑΤΗΡΗΣΕ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ ΤΟΥ Ο ΟΡΦΕΑΣ ΣΟΦΙΚΟΥ

Έπαιξε με την φωτιά ο Ορφέας Σοφικού   καθώς το άγχος να κερδίσει βάρυνε το πόδια των παικτών, ο γίγαντας όμως Συριτούδης λίρα εκατό στην εστία του με κρίσιμες επεμβάσεις διατήρησε το απόλυτο στην έδρα του επικρατώντας επί της ΑΕΚ Έβρου με 3-1 . 
Αν και προηγήθηκε μόλις στο 13' λεπτό η ομάδα του Σοφικού με την κεφαλιά του Δοϊτσίδη, το πρώτο σαρανταπεντάλεπτο κύλησε με τις δυο ομάδες να δημιουργούν ευκαιρίες εκατέρωθεν και την ΑΕΚ   καλύτερη  τελικά να ισοφαρίζει στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων με τον Τρανόπουλο .
 Στην επανάληψη παρόλο που οι φιλοξενούμενοι είχαν την πρώτη κλασική ευκαιρία,με τον Καλυμνιό (60΄) να βγαίνει τετ α τετ,  ο Ορφέας και πάλι θα πάρει προβάδισμα στο σκορ με τον Θέμη Μπαλλάκη να κοντρολάρει ωραία την πάσα  του Δοϊτσίδη και με πλασέ να πετυχαίνει το 2-1 στο 67'. 
Στις καθυστερήσεις λίγα λεπτά μετά την είσοδο του , ο Τσατσαρώνης με τετ α τετ θα κλειδώσει την νίκη για την ομάδα του σκοράροντας στο τελικό 3-1 στο 91΄. 
ΓΚΟΛ: ΔΟΪΤΣΙΔΗΣ 13΄, ΜΠΑΛΛΑΚΗΣ 67΄, ΤΣΑΤΣΑΡΩΝΗΣ 91΄, / ΤΡΑΝΟΠΟΥΛΟΣ 47΄

ΤΡΙΠΛΕΤΑ : ΣΟΥΒΑΡΑΣ /ΤΣΙΚΑΣ/ΚΩΣΤΑΚΙΩΤΗΣ

ΟΡΦΕΑΣ ΣΟΦΙΚΟΥ : ΣΥΡΙΤΟΥΔΗΣ Κ, ΝΕΣΤΟΡΟΥΔΗΣ Ν, ΖΑΧΑΡΝΟΥΔΗΣ Μ (75’ ΣΤΑΘΟΓΑΜΒΡΟΣ Α), ΧΑΤΖΗΣ Δ, ΜΠΑΤΖΙΟΣ ΧΡ, ΣΤΑΜΑΤΟΠΟΥΛΟΣ Π, ΚΙΤΣΙΚΟΥΔΗΣ Κ, ΔΟΪΤΣΙΔΗΣ ΧΡ (88’ ΤΣΑΤΣΑΡΩΝΗΣ Δ), ΚΑΣΚΑΝΕΤΑΣ ΣΤ (65’ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ΜΠ), ΚΑΡΑΣΜΑΝΑΚΗΣ Π, ΜΠΑΛΛΑΚΗΣ Θ (c) (86’ ΒΑΪΤΣΗΣ Γ)
ΑΕΚ ΕΒΡΟΥ: ΜΠΟΓΛΟΥ,ΓΚΙΑΟΥΡΙΔΗΣ,ΧΛΩΡΙΔΗΣ,ΜΠΟΥΡΟΥΤΖΗΣ,ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΗΣ,ΚΑΤΣΑΚΙΔΗΣ( 55΄ΚΟΥΛΚΓΟΥΛΙ),ΚΑΛΟΜΠΡΑΤΣΙΔΗΣ,ΚΑΛΥΜΝΙΟΣ( 75΄ΚΑΠΟΥΚΡΑΝΗΣ),ΤΡΑΝΟΠΟΥΛΟΣ,ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ,ΑΓΓΕΛΑΚΑΚΗΣ.

Επιμέλεια: panos Thrakiotis *Η αναδημοσίευση περιεχομένου του tvthrakiotis επιτρέπεται με μοναδική προϋπόθεση την αναφορά της πηγής. Ευχαριστούμε!
Κοινή χρήση:  

Σχόλια