ΜΟΝΟΣ ΠΡΩΤΟΣ Ο ΕΒΡΟΣ ΣΟΥΦΛΙΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΗ ΕΔΡΑ ΤΗΣ ΑΝΘΕΙΑΣ ΜΕ 1-2

Σπουδαία νίκη πέτυχε στην δύσκολη έδρα της Άνθειας ο Έβρος Σουφλίου με 2-1 και έμεινε μόνος πρώτος στην κορυφή της βαθμολογίας  με 19 βαθμούς.
Οι παίκτες του Πασχάλη Σταματάκη ανέβασαν στροφές στο δεύτερο ημίχρονο και καθάρισαν το παιχνίδι.
Στο 29΄ ο Καβατζικιώτης άνοιξε το σκορ 1-0 , σε κεφαλιά του Καπανίκα απέκρουσε ο Τογγουλίδης η μπάλα στο δοκάρι και στην επαναφορά ο Καβατζικιώτης το γκολ.
Στο δεύτερο ημίχρονο ο  χαρισματικός σκόρερ της κατηγορίας Χρήστος Γιαννόπουλος στο 65΄ έφερε το παιχνίδι στα ίσια με ατομική προσπάθεια πλάσαρε τον Χαραλαμπίδη και στο 80΄ ο δαιμόνιος Τσομπανούδης Δημήτρης έστειλε την μπάλα για δεύτερη φορά στην εστία του Χαραλαμπίδη .
   

Έ-ΆΝΘΕΙΑΣ/ΑΡΙΣΤΕΙΝΟΥ (Τ.ΜΠΙΤΣΙΟΣ): ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ, ΚΟΛΓΚΕΚΑ, ΣΟΥΛΑΚΑΚΗΣ, ΣΙΣΚΟΣ, ΚΕΣΣΑΤΗΣ(89′ ΚΛΑΡΟΥΔΑΣ), ΠΑΤΣΙΩΡΑΣ Α., ΣΙΒΟΥΔΗΣ (51′ΠΕΧΛΙΒΑΝΙΔΗΣ), ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΚΗΣ, ΚΑΒΑΤΖΙΚΙΩΤΗΣ, ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ(75′ ΣΤΑΜΠΟΥΛΙΔΗΣ), ΚΑΠΑΝΙΚΑΣ(70′ΑΠΟΤΑΣ).
ΈΒΡΟΣ ΣΟΥΦΛΙΟΥ (Π.ΣΤΑΜΑΤΑΚΗΣ): ΤΟΓΓΟΥΛΙΔΗΣ, ΘΑΝΟΣ, ΠΕΤΚΙΔΗΣ, ΜΠΕΤΖΕΚΑΣ, ΜΠΑΜΝΙΟΣ, ΜΙΧΟΥΔΗΣ(35′ΚΡΙΚΕΛΑΣ), ΤΣΟΜΠΑΝΟΥΔΗΣ Δ(90΄ ΣΙΟΥΗΣ), ΚΟΥΤΣΟΥΛΑΣ (72′ ΠΡΕΠΟΥΔΗΣ), ΠΑΓΩΝΙΔΗΣ Κ , ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ, ΤΣΙΟΥΜΠΑΝΟΥΔΗΣ Ι, (56′ ΙΝΔΟΣ).
ΤΡΙΠΛΕΤΑ : Σιδηρόπουλος / Διαμαντής / Κωνσταντάκης
ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΚΟ  ΠΙΝΑΚΑ 


Επιμέλεια: panos Thrakiotis *Η αναδημοσίευση περιεχομένου του tvthrakiotis επιτρέπεται με μοναδική προϋπόθεση την αναφορά της πηγής. Ευχαριστούμε!
Κοινή χρήση:  

Σχόλια