ΕΚΛΕΙΣΕ ΤΟ 2018 ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΑΟ ΠΟΝΤΙΑΚΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ ΣΤΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ "ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ"

Το 2018 έκλεισε με τη συμμετοχή της ομάδας μας στο Χριστουγεννιάτικο τουρνουά του ΠΑΟΚ "Παντελής Κυριακίδης" το οποίο διεξήχθη στα γήπεδα των Λεόντων με τη συμμετοχή των Κ-12 και Κ-14, ενώ και η γυναικεία ομάδα του Ποντιακού συμμετείχε σε δύο φιλικές αναμετρήσεις με Boca Ladies και Λέοντες στις εγκαταστάσεις της Αγχιάλου.
Ενα ξεχωριστό τουρνουά φιλανθρωπικού χαρακτήρα που πραγματοποιείται κάθε χρόνο με τη συμμετοχή συνεργαζόμενων ακαδημιών του ΠΑΟΚ από τη Βόρεια Ελλάδα και όχι μόνο και σκοπό έχει την οικονομική ενίσχυση του ποδοσφαιριστή των Ακαδημιών του ΠΑΟΚ Παντελή Κυριακίδη ο οποίος από το 2009 βρίσκεται σε άγρυπνο κώμα μετά από τροχαίο στο οποίο μάλιστα σκοτώθηκε και ο πατέρας του. 

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε δημόσια τον κ.Αλεξανδριδη Κυριάκο για την πρόσκληση του καθώς και τις Ακαδημίες του ΠΑΟΚ Μακροχωρίου, Κοίλα Κοζάνης, ΠΑΟΚ Κέρκυρας, ΠΑΟΚ Κομοτηνής, Χριστός Σερρών και ΠΑΟΚ Καβάλας για την ευγενή άμιλλα στα μεταξύ μας παιχνίδια.
 Το Δ.Σ. του Α.Ο.Ποντιακού και οι προπονητές του ευχόμαστε ολόψυχα ευτυχισμένο το 2019 που έρχεται γεμάτο υγεία για όλο τον κόσμο.

















 Επιμέλεια: panos Thrakiotis *Η αναδημοσίευση περιεχομένου του tvthrakiotis επιτρέπεται με μοναδική προϋπόθεση την αναφορά της πηγής. Ευχαριστούμε!
Κοινή χρήση:  

Σχόλια