ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ ΤΟ ΝΕΟ ΕΤΟΣ 2019 ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΟΡΦΑΝΙΟΥ


Το Δ.Σ. του Μέγα Αλέξανδρου Ορφανίου, οι ποδοσφαιριστές και το προπονητικό τιμ, εύχονται σε όλο τον κόσμο Καλά Χριστούγεννα, Ευτυχισμένο, Ειρηνικό και Δημιουργικό το 2019. 

Ο Μέγας Αλέξανδρος Ορφανίου έχοντας φέτος μια δυνατή, ηγετική Διοικητική τετράδα που την αποτελούν ο Κυριάκος Λαζαρίδης, ο Γιάννης Τοπαλίδης, ο Γιώργος Μυλωνόπουλος και ο Σταύρος Μηλιάδης κάνει μια νέα αρχή θέτοντας σαν πρώτο στόχο την άνοδο στα ψηλότερα του ποδοσφαίρου της Καβάλας.
Σίγουρα όμως οι Διοικούντες της ιστορικής ομάδας του Στρυμονικού κόλπου, έχοντας ως οδηγό τις μεγάλες παλαιότερες επιτυχίες της ομάδας, όπως το1988 που κατέκτησε το Κύπελλο Ερασιτεχνών Ελλάδας, αλλά και την συνεχή παρουσία τη δεκαετία του ’90 στην Δ’ Εθνική βάζουν ως δεύτερο στόχο την άνοδο της ομάδας και πάλι στις Εθνικές κατηγορίες της χώρας.
Την υλοποίηση των παραπάνω στόχων έχει αναλάβει ο έμπειρος Σερραίος τεχνικός Μπάμπης Χρυσοστομίδης.
Η Σερραϊκή όμως βοήθεια στην ομάδα του Ορφανίου δεν σταματά εδώ, αντίθετα ενίσχυσε σημαντικά το υπάρχον έμψυχο υλικό της ομάδας, καθώς οι 8 ποδοσφαιριστές(Άκης Τσιφτελίδης, Γιώργος Ζαχαριάδης, Χάρις Κονσολίδης, Φώτης Καμτσικλής, Γιώργος Πετρίδης, Χρήστος Κουκούτσης, Γιώργος Κουκούτσης, Θόδωρος Αναστασιάδης) μαζί με τους τοπικούς κατά κύριο λόγο ποδοσφαιριστές έχουν κάνει πολύ ανταγωνιστικό σύνολο, αφού ο Μέγας Αλέξανδρος, είναι πρωτοπόρος στην Β κατηγορία της ΕΠΣ Καβάλας(Γ’ όμιλος) και μάλιστα μετά την 10η αγωνιστική έχει συγκεντρώσει 25 βαθμούς(8 νίκες, 1 ισοπαλία σε 9 αγώνες), έχοντας χτίσει μια διαφορά 9 πόντων από τους διώκτες του που τον καθιστούν αδιαφιλονίκητο φαβορί για τον τίτλο και την άνοδο στην μεγάλη κατηγορία της ΕΠΣ Καβάλας.

www.serresgoal.gr

 *Η αναδημοσίευση περιεχομένου του tvthrakiotis επιτρέπεται με μοναδική προϋπόθεση την αναφορά της πηγής. Ευχαριστούμε!
Κοινή χρήση:  

Σχόλια