Α.Σ. ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟΥ : Επιστροφή του Συλλόγου με 3 μετάλλια από το 3ο Προκριματικό Πρωτάθλημα Ταεκβοντό Βορείου Ελλάδος


Με τον ιδανικότερο τρόπο σφράγισε την επιτυχημένη αγωνιστική χρονιά του 2018 ο Σύλλογος ,κερδίζοντας 3 μετάλλια (1 χρυσό, 1 ασημένιο,1 χάλκινο) στο 3ο Προκριματικό Πρωτάθλημα Ταεκβοντό Βορείου Ελλάδος 2018 στη Θεσσαλονίκη το τριήμερο 14-16 Δεκεμβρίου 2018.

Σ' αυτό το πρωτάθλημα ,όπου η συμμετοχή ήταν πολύ μεγάλη φτάνοντας τον αριθμό των 1136 αθλητών ,ο Σύλλογος κατέβηκε με (04) τέσσερις αθλητές και κατάφερε να φέρει 3 μετάλλια τα οποία κατάκτησαν οι παρακάτω αθλητές:
1. ΣΤΑΥΡΑΚΟΥΔΗΣ Δημήτριος : είναι το δεύτερο χρυσό μετάλλιο ,καθώς είχε κερδίσει  χρυσό και στο 1ο Προκριματικό Πρωτάθλημα Ταεκβοντό της ΕΤΑΒΕ 2018 !!!

1. ΚΑΠΟΥΚΡΑΝΙΔΗ Χριστίνα : ασημένιο μετάλλιο με  ανεβασμένη ψυχολογία από την συγκομιδή  χρυσών μεταλλίων που είχε τόσο στο 2ο Προκριματικό Πρωτάθλημα Ταεκβοντό της ΕΤΑΒΕ 2018,όσο και στα διεθνή πρωταθλήματα της Βουλγαρίας !!! 
3. ΜΑΡΤΙΝΗ Βασιλική : πρωτοεμφανιζόμενη και χάλκινο μετάλλιο!!!
4. ΚΥΡΙΑΚΟΥΔΗ Γεωργία : Αν και πρωτοεμφανιζόμενη , δεν κατάφερε να μπει στη διεκδίκηση μεταλλίων ,αλλά η εικόνα που παρουσίασε,άφησε παρά πολλές υποσχέσεις!!!

Το ΔΣ εκφράζει τα συγχαρητήριά του στους αθλητές για τις συνεχόμενες επιτυχίες τους καθώς και  στην προπονήτριά τους ΠΑΠΑΔΑΚΗ Δάφνη για την σημαντική συμβολή της, στην επίτευξη αυτών.


Επιμέλεια: panos Thrakiotis *Η αναδημοσίευση περιεχομένου του tvthrakiotis επιτρέπεται με μοναδική προϋπόθεση την αναφορά της πηγής. Ευχαριστούμε!
Κοινή χρήση:  

Σχόλια