ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑ ΑΪΒΑΖΗ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΛΗΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ ΣΤΟ ΟΦΡΥΝΙΟ


Αναλυτικά οι δηλώσεις του Σάββα Αϊβάζη μετά τη λήξη της αναμέτρησης στο Οφρύνιο:
Για το σημερινό παιχνίδι:
«Ήταν ένα σκληρό παιχνίδι με μία ομάδα εκ των κορυφαίων της κατηγορίας. Στο πρώτο ημίχρονο κοντρολάραμε το παιχνίδι και αν ήμασταν περισσότερο έξυπνοι επιθετικά θα μπορούσαμε να ανοίξουμε το σκορ. Φάση - κλειδί ο τραυματισμός του Ζάγγουλου, ενός ιδιαίτερα κομβικού παίχτη. Στο δεύτερο μέρος ο αντίπαλος μπήκε μπροστά στο σκορ και από κει και πέρα αναγκαστήκαμε να...ανοιχτούμε. Ο Αετός έχει την εμπειρία και την ικανότητα να "σκοτώνει" τον αντίπαλο στην αντεπίθεση και αυτό έκανε».
Για την μεταγραφική περίοδο;
«Η αλήθεια είναι πως είχαμε μια απρόσμενη αποχώρηση μέσα στην εβδομάδα. Εγώ πάντοτε ήθελα και θέλω να δουλεύω με ποδοσφαιριστές που θέλουν όσο τίποτα να παίζουν για την ομάδα.Οι υπόλοιποι δεν με αφορούν καθώς το σύνολο μπαίνει πάντα πάνω από το άτομο. Αν υπάρξει λοιπόν κάποια μεταγραφική κίνηση θα είναι προς αυτή την κατεύθυνση και με γνώμονα φυσικά ο παίχτης που θα έρθει να προσδώσει χαρακτηριστικά που λείπουν από το σύνολο.»
Ενόψει της συνέχειας:
«Όπως στη ζωή έτσι και στο ποδόσφαιρο πάντα πρέπει να κοιτάμε μπροστά. Είμαστε υποχρεωμένοι να το κάνουμε. Η συνέχεια σε πρωτάθλημα και κύπελλο είναι δύσκολη και το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι τόσο εγώ όσο και οι ποδοσφαιριστές μου θα "πεθάνουμε" στο γήπεδο για να αποδείξουμε ότι η βαθμολογική μας θέση μας αδικεί».

Διαβάστηκε website hit counter

Επιμέλεια: panos Thrakiotis *Η αναδημοσίευση περιεχομένου του tvthrakiotis επιτρέπεται με μοναδική προϋπόθεση την αναφορά της πηγής. Ευχαριστούμε!
Κοινή χρήση:  

Σχόλια