Ο Ζελενίτσας Μπάμπης ο εκλεκτός για τις Ακαδημίες της ΑΕΚ

Στον Μπάμπη Ζελενίτσα φαίνεται πως καταλήγει η διοίκηση των Ακαδημιών της ΑΕΚ για τον αντικαταστάτη του Άκη Ζήκου. 
 Ο 49χρονος ο οποίος εργάζεται στην ΕΠΟ και θα αφήσει μία σίγουρη δουλειά αν τελικά κλείσει η συμφωνία, φαίνεται πως πείστηκε από τον Γρηγόρη Σαράντη για το πρότζεκτ των Ακαδημιών της ΑΕΚ, προσφέροντάς του μάλιστα συμβόλαιο τριερούς διάρκειας, αν και στην πρώτη προσέγγυση είχε αρνηθεί. 
Μάλιστα, την επιλογή του Μπάμπη Ζελενίτσα επικροτεί και η διοίκηση της ΠΑΕ και προσωπικά ο Δημήτρης Μελισσανίδης. 
 Ο Μπάμπης Ζελενίτσας βρισκόταν πριν από μερικά χρόνια στη θέση του Διευθυντή Ανάπτυξης Δικτύου της Ένωσης και γνωρίζει ήδη πρόσωπα και καταστάσεις στα Σπάτα. Ο Μπάμπης Ζελενίτσας έχει διατελέσει προπονητής στην U16 και την U17 στην Εθνική Ομάδα, καθώς και Διευθυντής και προπονητής της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός όπου έχει να επιδείξει σημαντικό έργο αφού ήταν αυτός που έστησε τις Ακαδημίες του ΟΣΦΠ. Είναι κάτοχος του UEFA Pro License και εκπαιδευτής ποδοσφαίρου σχολών της ΕΠΟ. Η ΑΕΚ "ψάχτηκε" και στην αγορά του εξωτερικού ωστόσο δεν βρήκε αυτό που ήθελε και αμέσως μετά έστρεψε την προσοχή της σε έναν γνώστη του είδους. 

Πηγή aek365.com

Διαβάστηκε website counter

panos Thrakiotis *Η αναδημοσίευση περιεχομένου του tvthrakiotis επιτρέπεται με μοναδική προϋπόθεση την αναφορά της πηγής. Ευχαριστούμε!
Κοινή χρήση:  

Σχόλια