ΟΤΑΝ ΤΗΝ ΤΡΙΧΑ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΡΙΧΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΨΥΛΛΟ ΕΛΕΦΑΝΤΑ!!!

Τελικά ΝΑΙ ο ψύλλος μπορεί να γίνει ελέφαντας.....όταν το αναλάβουν το θέμα οι δημοσιογράφοι.......και σε πόσο χρόνο...? σε τρεις ήμερες...!!! τι συνέβη...? Την Κυριακή μετά το τέλος του αγώνα Εθνικός - Νέστος ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΛΩΤΣΗΣΕ ΜΙΑ ΜΠΑΛΑ Η ΟΠΟΙΑ ΚΑΤΕΛΗΞΕ ΣΤΟ ΠΑΝΤΖΟΥΡΙ ΤΟΥ ΔΩΜΑΤΙΟΥ ΤΩΝ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ...ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΣΚΟΥΡΙΑΣΜΕΝΟ ΚΑΙ ΣΑΠΙΟ ΥΠΟΧΩΡΙΣΕ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΣΠΑΣΕΙ ΕΝΑ ΤΖΑΜΙ ΤΟΥ ΔΩΜΑΤΙΟΥ

Αυτό ήταν το γεγονός....Και βγαίνουν σήμερα στο ΘΕΜΑ και γράφουν ότι φίλαθλος εισήλθε στο χώρο των διαιτητών και τα έσπασε όλα..!!!!!....και παραλληλίζουν μάλιστα το γεγονός με ότι συνέβη με δράστες Ρομα που τα έσπασαν σε δικαστήριο....ΡΕ ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ θα μας κάνετε με το ζόρι χούλιγκαν...!!!!....όταν οι δικοί σας κάτω ρημάζουν και καίνε γήπεδα ολόκληρα μούγκα εεεε....!!!! αι στο .....βραδιάτικα...!!!!
Εμείς σαν φίλαθλοι πάντως ζητάμε από τον διαιτητή συγνώμη για το ατυχές γεγονός....και ας ήταν ο χειρότερος διαιτητής που είδαμε τα πέντε τελευταία χρόνια στην πόλη μας. Του ευχόμαστε να είναι καλά στην υγεία του και να μην μας ξαναπαίξει.



Διαβάστηκε page counter
*Η αναδημοσίευση περιεχομένου του tvthrakiotis επιτρέπεται με μοναδική προϋπόθεση την αναφορά της πηγής. Ευχαριστούμε!
Κοινή χρήση:  

Σχόλια