ΑΝΔΡΕΑΣ ΜΚΡΤΣΙΑΝ ΣΕ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑ ΕΙΣΑΙ ΤΟΣΟ ΦΛΩΡΟΣ ΚΑΙ ΛΙΓΟΣ , ΕΛΠΙΖΩ ΠΟΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΖΗΣΕΙΣ ΟΣΑ ΖΗΣΑΝΕ ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΜΟΥ


Έξαλλος και απόλυτα δικαιολογημένος είναι ο Ανδρέας Μκρτσιάν   με παράγοντα στο παιχνίδι Καβάλα -Νέστος ,που σε όλη την διάρκεια του ντέρμπι  καθύβριζε  τον Αλεξανδρουπολίτη ποδοσφαιριστή του Νέστου Χρυσούπολης ,καθώς όπως γράφει ο Ανδρέας στον προσωπικό του λογαριασμό ο "μεγαλοπαραγοντας" της πλάκας  στο παιχνίδι Καβάλα-Νέστος φώναζε καθόλη την διάρκεια: π@€στη Αρμενε καλά κάνανε οι Τούρκοι και σας κόβανε τα κεφάλια .


Από την προσωπική ιστοσελίδα του Ανδρέα. 

"Προς τον "μεγαλοπαραγοντα" της πλάκας που στο παιχνίδι Καβάλα-Νέστος φώναζε καθόλη την διάρκεια: π@€στη Αρμενε καλά κάνανε οι Τούρκοι και σας κόβανε τα κεφάλια θα πω ένα και μόνο πράγμα... Λυπάμαι που σιχαμάτα σαν εσένα ζουν κ αναπνέουν στον ίδιο κόσμο με εμάς...
 υ.γ. Ελπίζω ποτέ να μην ζήσεις όσα ζήσανε οι πρόγονοι μου γιατί είσαι τόσο φλώρος και λίγος που σε ένα ποδοσφαιρικό παιχνίδι έμπλεξες τις γενοκτονίες και τον αβάσταχτο πόνο Αρμενίων και Ποντίων! Περαστικά σου ανύπαρκτε!" 


Διαβάστηκε counter widget

Επιμέλεια: panos Thrakiotis *Η αναδημοσίευση περιεχομένου του tvthrakiotis επιτρέπεται με μοναδική προϋπόθεση την αναφορά της πηγής. Ευχαριστούμε!
Κοινή χρήση:  

Σχόλια