Ο ΜΑΡΙΝΟΣ ΟΥΖΟΥΝΙΔΗΣ ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΕΚ - ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΧΙΜΕΝΕΘ

Ο Εβρίτης προπονητής Μαρίνος Ουζουνίδης υπέβαλε την παραίτησή του από την τεχνική ηγεσία της ΑΕΚ , με την   ακόλουθη δήλωση:
«Ευχαριστώ την ΑΕΚ για την τιμή που μου έκανε να μου αναθέσει την τεχνική της ηγεσία. Είμαι ικανοποιημένος, που καταφέραμε να προκριθούμε στους ομίλους του Champions League με ό,τι αυτό συνεπάγεται για το club. Επειδή όμως η πορεία στο πρωτάθλημα κρίνεται ως μη αναμενόμενη (παρά το γεγονός της διαφοράς του ενός βαθμού στη βαθμολογία σε σχέση με πέρυσι στο ίδιο διάστημα) και λόγω του γενικότερου κλίματος, που έχει διαμορφωθεί, θεωρώ καλύτερο για το club να αποχωρήσω. Εύχομαι τα καλύτερα στην ομάδα και στους ποδοσφαιριστές για τη συνέχεια».

Η απάντηση της ΠΑΕ ΑΕΚ:
 Η διοίκηση της ΠΑΕ ΑΕΚ θα ήθελε να ευχαριστήσει τον κ. Μαρίνο Ουζουνίδη για τη μέχρι σήμερα συνεργασία μας, για την προσφορά του και βεβαίως για το γεγονός ότι υπό τη δική του τεχνική καθοδήγηση η ομάδα μας επέστρεψε, μετά από δώδεκα χρόνια, στους ομίλους του UEFA Champions League. Κατέχει, πλέον, τη δική του θέση στην Iστορία της ΑΕΚ και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του.


                 Για 3η φορά στην  ΑΕΚ ο Χιμένεθ: Έρχεται, και αναλαμβάνει!

 Ο Ανδαλουσιανός τεχνικός επιστρέφει στην Ένωση! Οι δύο πλευρές συμφώνησαν με τον Μανόλο να επιστρέφει, εκτός απροόπτου, στην (δική του) πρωταθλήτρια για τρίτη φορά στην ιστορία.
 Ο Χιμένεθ ήταν ο μοναδικός προπονητής ο οποίος μετά και την παραίτηση Ουζουνίδη, δέχθηκε κλήση από τους ανθρώπους της ΑΕΚ για να επιστρέψει.
 Η απάντηση του ήταν άμεση και θετική με τον Ανδαλουσιανό να επιστρέφει για τρίτη φορά προκειμένου να φορέσει την φόρμα του τεχνικού της ΑΕΚ.


Διαβάστηκε website hit counter

 Επιμέλεια: panos Thrakiotis *Η αναδημοσίευση περιεχομένου του tvthrakiotis επιτρέπεται με μοναδική προϋπόθεση την αναφορά της πηγής. Ευχαριστούμε!
Κοινή χρήση:  

Σχόλια