ΜΕ ΤΡΙΠΛΕΤΑ ΦΩΤΙΑ Ο ΕΒΡΟΣ ΣΟΥΦΛΙΟΥ ΚΑΘΑΡΙΖΕΙ ΤΑ ΜΑΤΣ ΜΕ ΛΙΓΕΣ ΦΑΣΕΙΣ , ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΓΚΟΛ ΚΑΙ ΤΙΣ ΦΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

Ο Έβρος Σουφλίου με 2-0 στο "Δημήτρης Μπακιρτζής" κέρδισε τον ΑΟ Ιπποκράτη και είναι δυο βαθμούς πίσω από τον Ορέστη , στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα.
Ο Έβρος Σουφλίου  όταν  έχει  σε καλή μέρα τους Γιαννόπουλο ,Τσομπανούδη , Παγωνίδη,με λίγες φάσεις στην αντίπαλη εστία καθαρίζει τα παιχνίδια και ρίχνει στο καναβάτσο τις ομάδες !!!
Έτσι και έγινε στο παιχνίδι της Κυριακής ,ο Τσομπανούδης(Τσιρίλο) τρίπλαρε έπιασε το δυνατό σουτ απόκρουσε ο Στεφανίδης και ο Παγωνίδης δεν έχασε την ευκαιρία  πήρε το ριμπάουντ  και έσπρωξε τη μπάλα στα δίχτυα του Ιπποκράτη στο 39΄ 1-0!!   Η σειρά του Γιαννόπουλου στο 80΄ πήρε τη μπάλα από το κέντρο  του γηπέδου και ανάμεσα σε Μπαρμπαγιάννη και Μουχτάρη έκανε την   κούρσα βρέθηκε σε θέση  βολής και πλάσαρε υποδειγματικά τον Στεφανίδη 2-0 !! 

ΓΚΟΛ: ΠΑΓΩΝΙΔΗΣ, ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΕΒΡΟΣ ΣΟΥΦΛΙΟΥ: ΤΟΓΓΟΥΛΙΔΗΣ, ΘΑΝΟΣ,ΜΠΑΜΝΙΟΣ,ΜΠΕΤΖΕΚΑΣ,ΚΟΥΤΣΟΥΛΑΣ,ΜΙΧΟΥΔΗΣ,ΤΣΟΜΠΑΝΟΥΔΗΣ(92, ΤΣΙΟΥΜΠΑΝΟΥΔΗΣ),ΛΑΖΙΔΗΣ(85΄ΚΡΙΚΕΛΑΣ),ΠΑΓΩΝΙΔΗΣ(74΄ΠΕΤΚΙΔΗΣ),ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ, ΣΙΜΤΣΑΚΗΣ9 60΄ΡΑΛΛΗΣ Α).

ΑΟ ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ: ΣΤΕΦΑΝΙΔΗΣ,ΞΕΝΟΔΟΧΙΔΗΣ(83΄ΚΟΝΟΜΙ),ΜΟΥΧΤΑΡΗΣ,ΜΠΑΡΜΠΑΓΙΑΝΝΗΣ,ΣΤΑΘΑΚΗΣ,ΜΑΜΡΙΚΙΣΒΙΛΙ,ΚΑΡΑΣΕΡΙΔΗΣ(65΄ΒΛΑΣΣΗΣ),ΓΑΛΑΝΟΣ(57΄ΠΕΤΡΙΔΗΣ)ΜΑΖΗΣ, ΚΑΤΣΑΜΑΓΚΣΑΣ(45΄ΚΑΛΥΜΝΙΟΣ),ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ.


                                                   Τριπλέτα : Κεφίλης , Διαμάντης, Τσίκας




Επιμέλεια: panos Thrakiotis *Η αναδημοσίευση περιεχομένου του tvthrakiotis επιτρέπεται με μοναδική προϋπόθεση την αναφορά της πηγής. Ευχαριστούμε!
Κοινή χρήση:  

Σχόλια