ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟ ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟ ΑΠΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΗΣ ΞΑΝΘΗΣ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ «ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟΥ ΑΝΑΔΕΙΞΙΣ»

    Το 5ο Γυμνάσιο Ξάνθης επισκέφτηκε το Διδυμότειχο στα πλαίσια της διήμερης εκπαιδευτικής εκδρομής για τα βυζαντινά μνημεία. Η πόλη μας ως ζώσα βυζαντινή πρωτεύουσα έχει το μεγαλύτερο ενδιαφέρον αλλά και προβάλει ως ο καταλληλότερος προορισμός.
    Σε συνεργασία με την «Διδυμοτείχου Ανάδειξις» περιηγήθηκαν και ενημερώθηκαν για τα αξιοθέατα και την πλούσια ιστορία. Οι διδάσκοντες και οι μαθητές έμειναν κατάπληκτοι και ενθουσιασμένοι  συλλέγοντας πολλές πληροφορίες και απαθανατίζοντας πολλά μνημεία για να τα επεξεργαστούν και να εκπονήσουν εργασία που θα προβάλλουν στην συνέχεια.
   Ευχαριστούμε τους διδάσκοντες και τους μαθητές του 5ου Γυμνασίου Ξάνθης που επέλεξαν την Πόλη μας για την εκπαιδευτική τους εκδρομή και δόθηκε η ευκαιρία να προβάλουμε και να ενημερώσουμε για το Διδυμότειχο και την ευρύτερη περιοχή στην διήμερη εκδρομή τους. 
Ελπίζουμε να αποδεχτούν και άλλα σχολεία την πρόσκληση μας για την διεξαγωγή εκπαιδευτικών εκδρομών από σχολεία μέσω του πρότζεκτ «Ανακαλύψτε το Διδυμότειχο».
Εκπρόσωπος «Διδυμοτείχου Ανάδειξης»
Φυδανάκης Παναγιώτης 



Επιμέλεια: panos Thrakiotis *Η αναδημοσίευση περιεχομένου του tvthrakiotis επιτρέπεται με μοναδική προϋπόθεση την αναφορά της πηγής. Ευχαριστούμε!
Κοινή χρήση:  

Σχόλια