Headlines

Comments

Ο ΜΑΥΡΟΚΕΦΑΛΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΗΣ ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΦΙΛΙ ΤΗΣ ΖΩΗΣ Ο ΠΑΠΠΑΣ ΤΗΝ ΟΔΗΓΗΣΕ ΣΤΑ ΟΥΡΑΝΙΑ!!!!

Σε ένα παιχνίδι με μέτρια απόδοση για την Έπσ Έβρου χωρίς σχεδόν καμία ουσιαστική φάση στο πρώτο ημίχρονο έληξε  0-0, με την Ήπειρο να θέλει να χτυπήσει  την κατάλληλη στιγμή κυρίως με τον Πήλιο  τους γηπεδούχους.
Στο 65΄ οι φιλοξενούμενοι έμειναν με παίκτη λιγότερο όταν ο Ζώνιος ανέτρεψε από πίσω  τον Μαυροκέφαλο Μαρίνο .....

Με παίκτη λιγότερο η Ήπειρος με τον Πήλιο πέντε λεπτά αργότερα πέτυχε το γκολ που όλα έδειχναν  ότι θα ήταν και το τελικό αποτέλεσμα!!
Όμως δυο  λεπτά  πριν ολοκληρωθεί το παιχνίδι ο Έβρος κέρδισε φάουλ , το εκτέλεσε ο Αλεξιάδης πετάχτηκε στην καρδιά της άμυνας ο Μαυροκέφαλος  Αναστάσης και με έξυπνο πλασέ πραγματοποίησε το 1-1 .

Παράταση δεν υπάρχει και με το το 1-1 οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στα πέναλτι.
Πρώτη εκτέλεσε η Ήπειρος, με τον Γκουγιάννο  1-0 , ο Χατζόπουλος 1-1 για τον Έβρο, ο Ντίνος2-1 για τους φιλοξενούμενους , ο Αλεξιάδης ισοφάρισε σε 2-2,  ο Ζιώγας  έστειλε τη μπάλα στο αριστερό κάθετο δοκάρι του Παππά ,  ο Μωραΐτης έκανε το 3-2 για τον Έβρο.
Ύστερα καθάρισε ο πορτιέρο του Έβρου ο  Παππάς Δημήτρης , ο οποίος απέκρουσε το πέναλτι του Άγγα, η σειρά  του γκολκίπερ της Ηπείρου Καραμάνης να πιάσει χτύπημα του Παπαναστασίου, ο Παππάς είπε όχι  για άλλη μια φορά στο χτύπημα του Απρίλη δίνοντας την πρόκριση στον Έβρο.

ΕΠΣ Έβρου (Αραμπατζής – Λαμπίδης): Παππάς, Ανδριτσούδης, Παπαναστασίου (72′ Μωραΐτης), Πατσιώρας, Θέμελης, Μαυροκέφαλος Α., Παπαδάκης, Χατζόπουλος, Μαυροκέφαλος Μ., Δαρέλας (72′ Σπυρολλάρης), Αλεξιάδης.

 ΕΠΣ Ηπείρου (Ράπτης Χρήστος ): Καραμάνης, Ζήκος, Ντίνος, Ζώνιος, Άγγας, Βουκουβάλας, Πήλιος, Καφενζής (67′ Απρίλης), Λόκας, Γκουγιάννος, Βήχας (80′ Ζιώγας)
















Διαβάστηκε website counter widget
 Επιμέλεια: panos Thrakiotis *Η αναδημοσίευση περιεχομένου του tvthrakiotis επιτρέπεται με μοναδική προϋπόθεση την αναφορά της πηγής. Ευχαριστούμε!

Share this:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © TVthrakiotiS. Designed by