ΜΙΔΑΛΚΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΟΥΦΛΙΟΥ , ΞΕΠΕΡΑΣΤΕ ΑΥΤΑΠΑΤΕΣ ΚΑΙ ΨΕΥΤΙΚΑ ΔΙΛΗΜΜΑΤΑ


Αγαπητοί συνδημότες - τισσες 
 Η τριπλή εκλογική μάχη του Μαΐου για Δήμους, Περιφέρειες και Ευρωβουλή, πραγματοποιείται τη στιγμή που τα λαϊκά νοικοκυριά βρίσκονται σε δραματική κατάσταση εξαιτίας της μεγάλης οικονομικής κρίσης, της ανεργίας, της ανασφάλειας και των αντιλαϊκών πολιτικών που εφαρμόζουν η Ευρωπαϊκή Ένωση και οι ως τώρα κυβερνήσεις που περνούν και μέσα από τις Περιφέρειες και τους Δήμους.
 Σήμερα με την εφαρμογή του «Κλεισθένη» οι Δήμοι έχουν μετατραπεί σε ένα ακόμα γρανάζι του συστήματος, γι αυτό είναι πιο επιτακτική η ανάγκη ενίσχυσης της «ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ ΣΟΥΦΛΙΟΥ» ΞΕΠΕΡΑΣΤΕ ΑΥΤΑΠΑΤΕΣ ΚΑΙ ΨΕΥΤΙΚΑ ΔΙΛΗΜΜΑΤΑ

Σας καλούμε με τη ψήφο σας να καταδικάσετε όλους αυτούς που σας έκαναν να πληρώνετε την κρίση που δεν δημιουργήσατε εσείς, αλλά τα κέρδη των μεγάλων επιχειρηματικών ομίλων.
 Σας στέρησαν δικαιώματα που κατακτήθηκαν με αγώνες και αίμα.
 Σας μείωσαν μισθούς και συντάξεις.
 Σας έβαλαν φόρους και χαράτσια.
 Σας οδήγησαν στην ανεργία και στην μετανάστευση.
 Σας κόψανε τα φάρμακα και τις παροχές που είχατε.
Κλείνουν υπηρεσίες και υποβαθμίζουν την πρωτοβάθμια φροντίδα υγείας. Η πολιτική τους έβαλε και βάζει λουκέτο στα μικρομάγαζα, ξεκληρίζει τη φτωχή αγροτιά.
 ΑΡΚΕΤΑ ΠΛΗΡΩΣΑΤΕ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ
 Κάντε το δικαιολογημένο θυμό και οργή σας ψήφο εμπιστοσύνης στη Λαϊκή Συσπείρωση, για να έχετε εκλεγμένους αγωνιστές και όχι διαχειριστές Δημοτικούς Συμβούλους.
 Η Λαϊκή Συσπείρωση δεσμεύεται να βρίσκεται στην πρώτη γραμμή των αγώνων για:
-την κατάργηση κάθε είδους τοπικής φορολογίας
-την πλήρη και επαρκή κρατική χρηματοδότηση του δήμου
-την ανάπτυξη της γεωργίας-κτηνοτροφίας κόντρα στις επιλογές της ΚΑΠ
- αποκλειστική δημόσια και δωρεάν υγεία – πρόνοια
- την αντιμετώπιση όλων των σύγχρονων αναγκών μόνιμου προσωπικού και υλικοτεχνικής υποδομής στο δήμο
- έργα για την αντιπλημμυρική προστασία της περιοχής μας, την ποιότητα της ζωής, τον πολιτισμό, τον αθλητισμό, το περιβάλλον.
- διασφάλιση και υπεράσπιση των δικαιωμάτων της μειονότητας κ.α.
 Σας καλούμε να αντιδράσετε να αντισταθείτε να
 Σ Υ Σ Π Ε Ι Ρ Ω Θ Ε Ι Τ Ε για να πούμε όλοι μαζί όχι στη μιζέρια , την ηττοπάθεια και την μοιρολατρία και να ασχοληθούμε ενεργά και δυναμικά με τα προβλήματα του τόπου μας, αναδεικνύοντας και αξιοποιώντας ταυτόχρονα και τα πλεονεκτήματά του, να παλέψουμε για προοπτικές ανάπτυξης σε όλα τα τοπικά διαμερίσματα, με διάλογο και σεβασμό στις ιδιαιτερότητες της κάθε περιοχής. ΄
Έτσι άλλωστε έκανε η „Λαϊκή Συσπείρωση” πάντα και στο παρελθόν και τώρα. Κοντά στους πολίτες και στα προβλήματά τους .
 Ενισχύστε με την ψήφο σας τη ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ, το ψηφοδέλτιο που στηρίζει το ΚΚΕ για μια τοπική αυτοδιοίκηση με όραμα, σχέδιο, διεκδίκηση και τόλμη.
ΜΙΔΑΛΚΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
Υποψήφιος Δήμαρχος Σουφλίου
Επικεφαλής Δημοτικού Συνδυασμού „Λαϊκή Συσπείρωση”


Επιμέλεια: panos Thrakiotis *Η αναδημοσίευση περιεχομένου του tvthrakiotis επιτρέπεται με μοναδική προϋπόθεση την αναφορά της πηγής. Ευχαριστούμε!
Κοινή χρήση:  

Σχόλια