Εκλογές 2019: ΦΑΒΟΡΙ Ο ΛΑΜΠΑΚΗΣ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΤΗΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ- ΝΤΕΡΜΠΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΜΕΤΙΟΣ-ΤΟΨΙΔΗΣ


Εκλογές 2019: Τι δείχνουν τα στοιχήματα για δημοτικές και περιφερειακές εκλογές. 
 Σε ρυθμούς δημοτικών εκλογών και  περιφερειακών εκλογών  ζει η χώρα,
  26 Μαΐου οι κάλπες ανοίγουν για τον πρώτο γύρο και στους Δήμους εκείνους που δεν θα υπάρξει νικητής από την 1η Κυριακή θα χρειαστεί και η Κυριακή 2 Ιουνίου για να αναδειχθεί η νέα δημοτική αρχή. 
 Στο πλαίσιο αυτό κινούνται και οι στοιχηματικές εταιρίες, όπως η Stoiximan που έχει αναρτήσει αποδόσεις για τις μάχες σε   Δήμους  και περιφέρειες της χώρας.
 Με απόδοση 1.30 μεγάλο φαβορί  πάντα στοιχηματικά για δήμαρχος Αλεξανδρούπολης  είναι ο νυν δήμαρχος της Αλεξανδρούπολης Βαγγέλης Λαμπάκης, ενώ ακολουθεί ο Παύλος Μιχαηλίδης με 6.25 και τρίτος ο Γιάννης Ζαμπούκης με 6.50. 
Στην περιφέρεια  Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης  ο νυν περιφερειάρχης Μέτιος  Χρήστος με 1.70  (Ν.Δ) ,ενώ αρκετά κοντά με 2,08 ο Χριστόδουλος Τοψίδης , ακολουθεί με  10,00 απόδοση ο Κώστας Κατσιμίγας ( Ανεξάρτητη Ενωτική Πρωτοβουλία -Σύριζα) και ο  Σιμιτζής Κώστας με στοιχηματική απόδοση 50. 00

Τα προγνωστικά, λοιπόν, δίνουν και παίρνουν, ωστόσο τον πρώτο λόγο έχουν οι αποδόσεις ................ 

Αναλυτικά οι αποδόσεις για όλους τους υποψηφίους:

Επόμενος Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης


Περιφέρεια Ανατ. Μακεδονίας & Θράκης - Νικητής



Επιμέλεια: panos Thrakiotis *Η αναδημοσίευση περιεχομένου του tvthrakiotis επιτρέπεται με μοναδική προϋπόθεση την αναφορά της πηγής. Ευχαριστούμε!
Κοινή χρήση:  

Σχόλια