Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΟΡΕΣΤΗ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ ΠΕΡΕΝΤΙΔΗ ΘΕΟΔΩΡΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΣΤ Γ ΕΘΝΙΚΗ

Μεγάλο ενθουσιασμό έχει προκαλέσει  η άνοδος του Ορέστη Ορεστιάδας στην Γ εθνική κατηγορία 
Ο πρόεδρος της  ομάδας Περεντίδης  Θεόδωρος ιδιαίτερα ενθουσιασμένος και αντανακλώντας τα αισθήματα  περηφάνιας και ικανοποίησης των φιλάθλων της ομάδας προχώρησε στην εξής ανάρτηση στο προφίλ του στο facebbok συνοδευόμενη με τον ύμνο του Ορέστη και το   .


"Και να ξηγηθουμε, εγώ τον Ορέστη τον θυμάμαι γύρω στο 94' 95'. Γύρω στα δέκα μου χρόνια ζωής. Εγώ ΑΕΚ ήμουνα μια ζωή, και στα τοπικά αγάπησα πολύ τόν Ηρακλή σαγήνης, τήν Δοξαρα Ορεστιάδας, και τις ομάδες στην Πάτρα που έπαιξα. Κάποιες Α τοπικό. Από εκεί και πέρα. Ένα πράγμα νομίζω ότι μας αξίζει, να αγαπάμε τον ερασιτεχνικό αθλητισμό και τον τόπο που ζούμε. Στον τόπο που ζούμε, κάποιοι μας άφησαν κάτι, που εμείς το πήραμε και το κάναμε μεγαλύτερο. Και ναι, χθές πετούσα από την χαρά μου για την παρέα της Δοξαρας, παραπροχθες για την ΑΕΚαρα στον ερασιτεχνικό αθλητισμό, νεότερος για την Σαγήνη που έμαθα να παίζω ποδόσφαιρο... Τώρα όμως υπερηφάνια για όλα τα υπόλοιπα και για τον ΟΡΕΣΤΗ.!!! ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΦΗΣΑΜΕ ΣΤΙΣ ΤΥΧΕΣ ΤΟΥ. ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΙΑ ΡΕ. ΚΑΙ ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΙΣ ΠΟΛΛΕΣ. ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΈΦΥΓΑΝ ΚΑΙ ΈΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΘΥΜΗΣΕΣ. 
Μ.Γ.Σ. Ορέστης Ορεστιάδας στην Γ ' εθνική.
 Χαίρομαι που είμαι πρόεδρος. Χαίρομαι που το σωματείο αυτό θα γίνει ο φάρος σε ακαδημίες και σε ανδρικά πρωταθλήματα!"


 Επιμέλεια: panos Thrakiotis *Η αναδημοσίευση περιεχομένου του tvthrakiotis επιτρέπεται με μοναδική προϋπόθεση την αναφορά της πηγής. Ευχαριστούμε!
Κοινή χρήση:  

Σχόλια