ΔΕΥΤΕΡΗ ΚΑΤΑ ΣΕΙΡΑ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΣΟΥΦΛΙΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΚΑΛΑΚΙΚΟΥ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΜΕ ΑΙΧΜΗΡΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΠΑΝΟ !!

Επίθεση  δεύτερη  φορά μέσα  σε λίγα 24ωρα δέχθηκε  από αγνώστους το προεκλογικό κέντρο του Υποψηφίου Δημάρχου Σουφλίου Παναγιώτη Καλακίκου " ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ -ΑΝΑΠΤΥΞΗ-ΣΥΝΟΧΗ" , στην καρδιά  του Σουφλίου .
Το πρώτο περιστατικό συνέβη ξημερώματα πρωτομαγιάς (δείτε εδώ).
Το δεύτερο περιστατικό συνέβη  ξημερώματα  2 Μαίου, οι δράστες αυτή τη φορά επανήλθαν με αιχμηρά αντικείμενα και έσχισαν και το μπροστινό μέρος !!!
Οι άνθρωποι του συνδυασμού αντίκρισαν για  δεύτερη φορά την καταστροφή  στο δεύτερο  πανό  και μάλιστα το προεκλογικό κέντρο στεγάζεται σε κεντρικό σημείο της πόλης του Σουφλίου.

 Ο υποψήφιος δήμαρχος Σουφλίου κ. Καλακίκος απευθύνθηκε για δεύτερη φορά  στις αρχές όταν έγινε αντιληπτό το και το δεύτερο πειστατικό ενώ αναμένεται και ανακοίνωση της παράταξης για τους βανδαλισμούς εντός της ημέρας.

        Η ΠΡΩΤΗ  ΕΠΙΘΕΣΗ


Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΠΙΘΕΣΗ  Επιμέλεια: panos Thrakiotis *Η αναδημοσίευση περιεχομένου του tvthrakiotis επιτρέπεται με μοναδική προϋπόθεση την αναφορά της πηγής. Ευχαριστούμε!
Κοινή χρήση:  

Σχόλια