Headlines

Comments

Προσφυγή για την Εκλογή Προεδρείου και των Επιτροπών στο Δήμο Διδυμοτείχου στην Αποκεντρωμένη από τον κ. Σκίνδρη Θεόδωρο

Ένσταση στην Αποκεντρωμένη διοίκηση κατέθεσε το πρωί της Πέμπτης 13 Ιανουαρίου 2022  ο Δημοτικός Σύμβουλος Θόδωρος Σκίνδρης, κατά της διαδικασίας της εκλογής Προέδρου στο Δημοτικό Συμβούλιο της περασμένης Κυριακής, στο Διδυμοτείχο. 
Ο κ. Σκίνδρης θεωρεί ότι δεν τηρήθηκαν οι προβλεπόμενες διαδικασίες για την εξασφάλιση της μυστικότητας της ψηφοφορίας, αφού τα ψηφοδέλτια διακινούνταν από χέρι σε χέρι προκειμένου να ελεγχθεί η υλοποίηση των υποσχέσεων υποστήριξης σε συγκεκριμένο υποψήφιο.

Ακολουθεί το δελτίο τύπου του κ. Σκίνδρη Θεόδωρου:
"Πριν λίγο έπραξα όπως ήταν σωστό για τις Δημοκρατικές Διαδικασίες ενώπιον της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Προσφυγή για την Εκλογή Προεδρείου και των Επιτροπών στο Δήμο Διδυμοτείχου .Με σκοπό να ερευνηθεί όλη η διαδικασία που έγινε και η οποία και από στοιχεία και από τις μαρτυρίες άλλων Δημοτικών Συμβούλων όπως και από την δημόσια παρακολούθηση που είδαν οι Πολίτες δεν έγιναν οι νόμιμες διαδικασίες .
Η Δημοκρατία έχει θεσμούς και νόμους και κανείς δεν μπορεί να τις παραβιάζει."

tvthrakiotis-Αθλητικές Ειδήσεις από τη Θράκη

Share this:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © TVthrakiotiS. Designed by