2ο ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ «ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΠΑΚΙΡΤΖΗΣ» 20 & 21 ΜΑΪΟΥ 2017 ΣΤΟ ΣΟΥΦΛΙ (ΒΙΝΤΕΟ)+(ΦΩΤΟ)

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το 2ο Τουρνουά Αλληλεγγύης που ήταν αφιερωμένο στον αείμνηστο Δημήτρη Μπακιρτζή , το Σαββατοκύριακο 20&21 Μαΐου 2017 στο Δημοτικό Στάδιο Σουφλίου "Δημήτρης Μπακιρτζής".

Ο Α.Σ. Έβρος Σουφλίου σε συνεργασία με την AEK FC Development Network υπό την αιγίδα της ΕΠΣ ΕΒΡΟΥ, διοργάνωσε το 2ο Τουρνουά Αλληλεγγύης «Δημήτρης Μπακιρτζής» στο Σουφλί Έβρου.

 Το αγωνιστικό πρόγραμμα του τουρνουά περιλάμβανε αγώνες για όλες τις ηλικιακές κατηγορίες .
 Συμμετείχαν οι ομάδες Έβρος Σουφλίου, Ηρακλής Σαγήνης, Παοκ Ισαακίου, Εθνικός Αλεξανδρούπολης ,Ορέστης Ορεστιάδας με ομάδες Bambini, Pro junior, Junior,Προ παιδικό,Παιδικό.

Την Κυριακή το πρωί πραγματοποιήθηκε αγώνας επίλεκτης ομάδας Παιδικού με ΑΜΕΑ .

 Στην κάμερα του TV thrakiotisμίλησε ο Διευθυντής του δικτύου Ακαδημιών της ΑΕΚ κος Χαράλαμπος Ζελενίτσας που ήταν και πρόεδρος της επιτροπής επιτροπής αγώνων.
Μια εξαιρετική συνέντευξη που αξίζει να την παρακολουθήσετε .....

Από τις πιο αξιοσημείωτες στιγμές  του τουρνουά ήταν το φανταστικό γκολ που πέτυχε ο αθλητής του Ηρακλή Σαγήνης   !!! ΕΔΩ





































Επιμέλεια: panos Thrakiotis e-mail:  thrakiotisp@mail.com ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ *Η αναδημοσίευση περιεχομένου του TV thrakiotis επιτρέπεται με μοναδική προϋπόθεση την αναφορά της πηγής. Ευχαριστούμε!
Κοινή χρήση:  

Σχόλια