ΛΙΤΣΚΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ Ο ΠΙΣΤΟΛΕΡΟ ΤΗΣ ΔΟΞΑΣ ΔΡΑΜΑΣ

Πολύ καλός  ο απολογισμός  για τον επιθετικό  της Δόξας Δράμας  Γιώργο Λίτσκα στα φιλικά προετοιμασίας  με την ομάδα του ,αφού σε τέσσερα φιλικά παιχνίδια σκόραρε στα τρία και με 4 τέρματα φιλοδώρησε τα αντίπαλα δίχτυα!!!

ΔΟΞΑ -ΚΑΡΠΕΡΗ 4-0
Ο Λίτσκας στο πρώτο παιχνίδι με αντίπαλο την Καρπερή αγωνίστηκε ως αλλαγή στο δεύτερο ημίχρονο χωρίς να σκοράρει.    .


ΔΟΞΑ -Μ.ΑΛΕΞ .ΞΗΡΟΠΟΤΑΜΟΥ 2-0
Στο δεύτερο φιλικό ο Διγκόζης τον ξεκίνησε βασικό με αντίπαλο τον Μ.Αλέξ. Ξηροποτάμου , αγωνίστηκε 55΄ και έβαλε τα δυο τέρματα της Δόξας στο 25΄,44΄.

ΔΟΞΑ -ΑΡΗΣ ΑΒΑΤΟΥ 3-1
Στο τρίτο φιλικό με αντίπαλο τον ΑΡΗ ΑΒΑΤΟΥ  ο Γιώργος Λίτσκας αγωνίστηκε  60΄λεπτά έβαλε το τέρμα της ισοφάρισης στο 53΄.

ΔΟΞΑ -ΑΕΤΟΣ ΟΡΦΑΝΟΥ 3-2
Στο τέταρτο φιλικό με αντίπαλο τον Αετό Ορφανού ο προπονητής Άγγελος Διγκόζης δείχνει  να τον εμπιστεύεται και τον ξεκινάει πάλι στην αρχική ενδεκάδα ο Εβρίτης στράϊκερ  αγωνίστηκε για 45΄λεπτά όπου πέτυχε  το γκολ της ισοφάρισης στο 44΄.


Γιώργο από το TV Thrakiotis σου ευχόμαστε καλή πορεία τώρα πλέον στη Β εθνική να συνεχίσεις να σκοράρεις  ασταμάτητα γιατί το αξίζεις!!! 
 


Επιμέλεια: panos Thrakiotis e-mail:  thrakiotisp@mail.com Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας Κανε Like την σελίδα μας στο Facebook και μοίρασε αυτό το άρθρο στους φίλους σου *Η αναδημοσίευση περιεχομένου του TV thrakiotis επιτρέπεται με μοναδική προϋπόθεση την αναφορά της πηγής. Ευχαριστούμε!
Κοινή χρήση:  

Σχόλια