ΣΤΑΥΡΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΣΥΝΗΓΟΡΟΣ Π.Α.Ε.ΠΟΝΤΙΩΝ: ΑΣ ΕΛΠΙΣΟΥΜΕ ΟΤΙ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝH ΘΑ ΝΙΚΗΣΕΙ (BINTEO)


Παρουσία εκπροσώπων Ποντιακών Σωματείων πραγματοποιήθηκε χθες στην ΕΠΟ η εκδίκασης (σε δεύτερο βαθμό) της βαρύτατης τιμωρίας του Ποντιακού σωματείου από την διοίκηση της ΕΠΣ Θράκης 
Η κάμερα του ΠΑΜΕ ΜΠΑΛΑ βρέθηκε εκεί και μετά την λήξη της ακροαματικής διαδικασίας μίλησε τόσο με τον πρόεδρο των Ποντίων κ. Μιχάλη Κακουλίδη ,όσο και με τον νομικό  εκπρόσωπο κ. Σταύρο Γεωργίου.

Ο πρόεδρος της Π.Ε.Ποντίων Μιχάλης Κακουλίδης μετά την λήξη της ακροαματικής διαδικασίας είπε:
 Σήμερα ξεσκεπάστηκε  όλη η σκευωρία που που πήγε να στήσει η ΕΠΣ Θράκης όσον αφορά την ΠΑΕ Ποντίων και την εμβληματική μας εμφάνιση , αποδείξαμε στο δικαστήριο ότι έχουμε εκατό τις εκατό δίκαιο , το έμβλημά μας "ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ ΠΑΝΤΑ ΤΙΜΩ" δεν είναι πολιτικό ούτε ούτε ρατσιστικό ,ούτε προσβάλει τη δημόσια αιδό και το δημόσιο αίσθημα.
Πιστεύουμε ότι ο δικαστής άκουσε με προσοχή αυτά τα οποία του είπαμε , έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη  
στην Ελληνική Δικαιοσύνη και ειδικά στη νέα αθλητική δικαιοσύνη , νομίζουμε ότι η απόφαση  θα είναι μια δικαίωση  για την προσπάθεια και τους αγώνες  που έχουμε κάνει έως τώρα.
Έχουμε πάει κόντρα στους δυνατούς στην Κομοτηνή , έχουμε πάει κόντρα σε ανθρώπους οι οποίοι  συνεργάζονται κάτω από το τραπέζι με το τούρκικο προξενείο της Κομοτηνής και πιστεύω εφόσον  κερδηθεί  αυτή η μάχη ,θα είναι η αρχή για να κερδηθούν και άλλες μάχες  στο Νομό Ροδόπης γιατί είναι ευαίσθητη περιοχή και πρέπει οι  Έλληνες ,οι Πόντιοι  και η Κομοτηνή να σταθούν στα πόδια τους.
Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλα τα παιδιά που παραβρέθηκαν  σήμερα στην εκδίκαση μας , μας έδωσαν δύναμη και ηθικό για να μπορέσουμε να στηρίξουμε περισσότερο  τις θέσεις μας μέσα στο δικαστήριο, η παρουσία τους είναι ένα μήνυμα σε όλους και πιστεύουμε  η συνέχεια και για την ΠΑΕ Ποντίων αλλά και το Ποντιακό ζήτημα θα πάει πολύ καλύτερα.
 
http://pamebala.gr


Επιμέλεια: panos Thrakiotis
 e-mail:  thrakiotisp@mail.com

Στηρίξτε μας με ένα Like!
Ευχαριστούμε πολύ!!! *Η αναδημοσίευση περιεχομένου του TV thrakiotis επιτρέπεται με μοναδική προϋπόθεση την αναφορά της πηγής. Ευχαριστούμε!
Κοινή χρήση:  

Σχόλια