Τρίτη, 10 Απριλίου 2018

ΝΕΑ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΝΕΑ ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΥ ΣΤΟΧΕΥΕΙ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΠΣ ΕΒΡΟΥ

Οι εκλογές της ΕΠΣ Έβρου πλησιάζουν και με νέες φιλοδοξίες, νέες παρατάξεις  διεκδικούν την διοίκηση .
Σύμφωνα με αποκλειστικές  μας πληροφορίες , γνωστά πρόσωπα του ποδοσφαιρικού Έβρου καθώς όπως μαθαίνουμε έχουν βάλει δυνατά πλώρη την  διεκδίκηση της ΕΠΣ Έβρου στις επικείμενες εκλογές του Μαϊου 2018 .
 Νέα πρόσωπα χωρίς να είναι  στο παρελθόν σε διοικητικά  πόστα της ΕΠΣ , γνώστες του αντικειμένου που έχουν  διατελέσει στο χώρο , είτε σαν ποδοσφαιριστές είτε σαν παράγοντες ευελπιστούν  να φέρουν το νέο συλλογικό μοντέλο διοίκησης.
Με πυξίδα την ισονομία , την νομιμότητα και την αξιοπιστία η νέα κίνηση  έρχεται ανανεωμένη σε ανθρώπινο δυναμικό.
      
Μάλιστα οι καινούριοι μνηστήρες της ΕΠΣΕ  έχουν ήδη ,σύμφωνα πάντα με αποκλειστικές μας πληροφορίες ,έντεκα υποψηφιότητες  και αναμένεται ο πλήρης συνδυασμός να ανακοινωθεί  με ονόματα εντός ολίγων ημερών.

ΔΙΑΒΑΣΤΗΚΕ page counter  
Επιμέλεια: panos Thrakiotis e-mail:  thrakiotisp@mail.com Στηρίξτε μας με ένα Like! Ευχαριστούμε πολύ!!! *Η αναδημοσίευση περιεχομένου του TV thrakiotis επιτρέπεται με μοναδική προϋπόθεση την αναφορά της πηγής. Ευχαριστούμε!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΙΔΗΣΗ

ΗΡΘΕ ΠΑΛΙ ΠΙΣΩ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΝΑ ΗΓΗΘΕΙ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑΣ

Αγαπήθηκε από ολόκληρη την οικογένεια της Α.Ε.Διδυμοτείχου  ο Βαγγέλης Καζάλας ,επιστρέφει για τρίτη χρονιά στην ΑΕΔ , με σκοπό να ηγηθεί...