ΕΠΣ ΕΒΡΟΥ ΧΑΤΖΗΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ- ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ

Οι εκλογές για ανάδειξη Νέου Διοικητικού Συμβουλίου ΕΠΣ Έβρου θα πραγματοποιηθούν στις 30 Μαΐου 2018 στην πόλη των κάστρων .
Το μοναδικό ψηφοδέλτιο που θα διεκδικήσει  την ψήφο των 51 σωματείων είναι αυτό  του Παντελή Χατζημαρινάκη.
 
tvthrakiotis:Κύριε Χατζημαρινάκη να σας ευχαριστήσω θερμά που αποδεχθήκατε  την πρόσκλησή μας  να μιλήσετε για πρώτη φορά δημόσια λίγο πριν τις εκλογές ΕΠΣ Έβρου  που θα πραγματοποιηθούν στις 30 Μαΐου 2018  ημέρα Τετάρτη  στο Διδυμότειχο.


Ερώτηση tvthrakiotis: Πότε λάβατε την απόφαση να διεκδικήσετε την προεδρία της Ένωσης  και τι σας ώθησε προς σ΄αυτήν.


Χατζημαρινάκης Παντελής:Την απόφαση την πήρα τέλη Ιανουαρίου  , μετά από δώδεκα χρόνια ως Γ. Γραμματέας της ΈΠΣ Έβρου ήθελα να δημιουργήσω μια νέα ομάδα  με καινούργιους ανθρώπους που δεν έχουν ξαναασχοληθεί με το κομμάτι της ΕΠΣ , να βάλουμε νέες ιδέες στο ποδόσφαιρο του Έβρου, να δουλέψουμε λίγο παραπάνω ώστε να αναβαθμίσουμε στο μέτρο του δυνατού  το ποδόσφαιρο που αυτήν την στιγμή είναι αρκετά χαμηλά.


Ερώτηση tvthrakiotis:Από τους έντεκα τακτικούς υποψήφιους οι οκτώ διακρίνουμε ότι είναι νέα πρόσωπα , πως πείσατε τους υποψήφιους σύμβουλους να συμπορευτούν μαζί σας.


Χατζημαρινάκης Παντελής:Αυτός ήταν ένας στόχος από την αρχή ,οι εντεκάδα να είναι  με όσο δυνατόν καινούργια πρόσωπα και ο τρόπος που τους έπεισα είναι πολύ απλός, εξήγησα αυτά που σκέφτομαι και τι μπορούμε να κάνουμε για την Ένωση ,συζητήσαμε τους προβληματισμούς μας  και όσα αντιμετωπίζει το ποδόσφαιρο του Έβρου ,τους κάλεσα να έρθουν μαζί μου να μπορέσουμε να τα λύσουμε μαζί.

Οπότε ήταν οι κοινές ιδέες που είχαμε  ,συστρατεύθηκαν μαζί μου  ώστε να  κάνουμε την προσπάθειά μας για το βήμα παραπάνω.

Ερώτηση tvthrakiotis:Πόσα σωματεία  έχουν δικαίωμα ψήφου.

 
 Χατζημαρινάκης Παντελής:Τα σωματεία που έχουν δικαίωμα ψήφου είναι (51) πενήντα ένα.

Ερώτηση tvthrakiotis:'Οπως αναφέρατε πιο πριν είστε στην Ένωση (12) δώδεκα χρόνια στη θέση του Γ.Γραμματέα , οι αρχές που θα κινηθείτε  μετά την εκλογική διαδικασία επιγραμματικά.



 Χατζημαρινάκης Παντελής: Πρώτος μου στόχος είναι να υπάρχει ισονομία προς όλους,το δεύτερο που θα προσπαθήσουμε να κάνουμε είναι να είμαστε φίλοι και συνεργάτες με τις ομάδες έτσι ώστε να τις διευκολύνεις το έργο τους.

Αυτή τη στιγμή όπως γνωρίζεται και το λένε  και τα  περισσότερα σωματεία , ο πρώτος αντίπαλος πριν ξεκινήσουν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις  των ομάδων αλλά και κατά την διάρκεια  ,είναι η ΈΠΣ Έβρου. Επομένως τα σωματεία οφείλουμε να τα βλέπουμε και να μας βλέπουν σαν συνεργάτες ώστε να βοηθηθεί και το ποδόσφαιρο του Νομού μας.
Άμεσα θα καλέσουμε όλα τα σωματεία  να κουβεντιάσουμε ,να μας καταθέσουν τις απόψεις τους, τις προτάσεις τους να έχουμε τις ιδέες τους , είτε προφορικά είτε γραπτά και τελικά να ξέρουμε πως θέλουν τα ίδια τα σωματεία να γίνετε το πρωτάθλημα.και όχι όπως θέλει η ΕΠΣ. 


 Ερώτηση tvthrakiotis:Ανασυγκρότηση πρωταθλημάτων  , θα παραμείνει στην Α κατηγορία ο ένας όμιλος και οι τρεις στην Β κατηγορία, είναι επιτυχημένο αυτό το μοντέλο ή υπάρχει στη σκέψη σας να το αλλάξετε την επόμενη χρονιά.



 Χατζημαρινάκης Παντελής:Πολύ σημαντικό ρόλο παίζει ο αριθμός των ομάδων που θα δηλώσουν συμμετοχή για το επόμενο πρωτάθλημα, την επόμενη σεζόν .

 Όσον αφορά την Ά κατηγορία  ισχύει ότι και τη σεζόν 2017-18 , ένας όμιλος, εάν υπάρχει περίπτωση να γίνει κάποια αλλαγή πρέπει να αποφασιστεί φέτος  και να ισχύσει από του χρόνου (2019-20).
Όσο για την Β κατηγορία υπάρχει  μια ευλυγισία για μια ενδεχόμενη αλλαγή, όμως πάντα με γνώμονα  πόσες ομάδες  θα δηλώσουν συμμετοχή.
Στη σεζόν 2017-18 είχαμε  32 ομάδες οπότε γίνανε τρεις όμιλοι,πάντα ανάλογα με τον αριθμό των ομάδων .Όπως  τονίσαμε και παραπάνω , όλα θα γίνουν κατόπιν συνεννόησης με τα σωματεία .

 Ερώτηση tvthrakiotis:Από την δική σας τη μεριά θα υπάρχει κάποια πρόταση προς συζήτηση με τα σωματεία, π.χ , υπάρχει στην γειτονική  ΕΠΣ Θράκης πρωτάθλημα με κανονική περίοδο και μετά  play-of και play-out. 


 Χατζημαρινάκης Παντελής:Έχουμε  κάποιες προτάσεις  για τον τρόπο διεξαγωγής των πρωταθλημάτων , αυτό όμως είναι ένα κομμάτι που θα το συζητήσουμε με τα σωματεία διότι θέλουμε να έχουμε άριστη συνεργασία με τις ομάδες.

Σε καμία περίπτωση δεν θέλουμε να κάνουμε κάτι που θα είναι εις βάρος των ομάδων.

  Ερώτηση tvthrakiotis: Για τον θεσμό του Κυπέλλου 


  Χατζημαρινάκης Παντελής:Υπάρχουν κάποιες σκέψεις για τον θεσμό του κυπέλλου , όμως όπως γνωρίζετε είναι υπαρκτές κάποιες αντικειμενικές δυσκολίες ,η ΕΠΟ μας ζητάει μέχρι τέλη Φεβρουαρίου έως 10 Μαρτίου ανάλογα την ημερομηνία που θα μας δώσει να έχουμε  κυπελλούχο , πιεζόμαστε και εμείς πάρα πολύ έτσι ώστε να προλάβουμε να γίνουν τα παιχνίδια να φτάσουμε στον τελικό και  να βγάλουμε κυπελλούχο, με αποτέλεσμα να αναγκαζόμαστε να ορίζουμε τα παιχνίδια ανάμεσα στο πρωτάθλημα , να γίνονται μέσα στη βαρυχειμωνιά , γνωρίζουμε όλοι τις ακραίες καιρικές συνθήκες που επικρατούν στον Νομό μας και με αυτόν τον τρόπο υποβαθμίζεται ο θεσμός του κυπέλλου ,με τα παιχνίδια να γίνονται γρήγορα για να είμαστε μέσα στις ημερομηνίες .

Όμως σε αυτό το κομμάτι μπορούμε να αλλάξουμε κάποια πράγματα, μπορούμε να ξεκινήσουμε νωρίς το Κύπελλο έτσι ώστε όσο ο καιρός είναι καλός να παίζουν οι ομάδες .
Αυτό  προ υποθέτει ,  όλες οι ομάδες  να δηλώνουν έγκαιρα τη συμμετοχή τους να μην αμελούν τις ημερομηνίες δήλωσης και αρχές Σεπτεμβρίου να ξεκινάνε οι αγώνες κυπέλλου και να μας μένει  μόνο η ημερομηνία διεξαγωγής του Τελικού που θα μας δίνει η ΕΠΟ.   
 
   Ερώτηση tvthrakiotis: Πρωταθλήματα υποδομών  , πως σκέφτεστε να τα τρέξετε.

Χατζημαρινάκης Παντελής:Όπως είναι γνωστό υπήρχε φέτος μόνο το παιδικό πρωτάθλημα , εμείς θα προσπαθήσουμε , κουβεντιάζοντας πάντα με τα Σωματεία -Ακαδημίες του Νομού , κάτι που είναι στις πρώτες προτεραιότητές μας να δώσουμε μεγάλη βάση στις ακαδημίες και άμεσα θα ξεκινήσει και το προ παιδικό πρωτάθλημα συγχρόνως με την διεξαγωγή του παιδικού.

Υπάρχουν σοβαρές ακαδημίες στο Νομό μας και πρέπει να το προσέξουμε ιδιαίτερα , όσο για την έκδοση δελτίων στο προ παιδικό που υπάρχει ένα κόστος στις ομάδες , αυτό θα το δούμε πως θα μπορέσουμε να βοηθήσουμε τις ομάδες ώστε να μην έχουν πρόβλημα στην έκδοση των δελτίων και μιλώντας  πάντα με τους ανθρώπους που τρέχουν αυτό το κομμάτι στο Νομό μας ,να βάλουμε ένα πλαίσιο πως μπορεί να διεξαχθεί το προ παιδικό πρωτάθλημα μαζί με το παιδικό.


   Ερώτηση tvthrakiotis:ΜΕΙΚΤΕΣ ΟΜΑΔΕΣ  - ΓΗΠΕΔΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ


 Χατζημαρινάκης Παντελής:Καταρχήν η πορεία της Μεικτής Έβρου στη φετινή χρονιά δεν μας ικανοποίησε καθόλου διότι γνωρίζαμε ότι έχουμε πάρα πολύ καλό υλικό, για διαφόρους λόγους που δεν  είναι του παρόντος η ομάδα μας δεν πήγε όπως περιμέναμε.

Όμως από εδώ και πέρα θα δοθεί μεγάλη βαρύτητα στην Μεικτή ομάδα διότι είναι ο καθρέφτης του Νομού μας , να θυμίσουμε πριν τέσσερα χρόνια η ομάδα βγήκε πρώτη στο περιφερειακό  , ήταν μια διαφήμιση , όχι μόνο για τον Έβρο και την ΕΠΣ ήταν διαφήμιση για τους  ίδιους ποδοσφαιριστές , διαφήμιση για τις ακαδημίες που δουλεύουν πάνω σε αυτές τις ηλικίες.
 Σε αυτό το κομμάτι λοιπόν θα κάνουμε τα αδύνατα δυνατά , ώστε να οργανωθεί καλύτερα η Μεικτή μας ομάδα σε όλα τα επίπεδα, από προπόνηση από γήπεδα από εγκαταστάσεις, από επίβλεψη ανθρώπων   που γνωρίζουν το αντικείμενο έτσι ώστε να κάνουμε και εδώ το βήμα παραπάνω.

Ερώτηση tvthrakiotis:Η κατοικία σας είναι στην Ορεστιάδα , η έδρα της Ένωσης είναι στην Αλεξανδρούπολη, θα αλλάξει η έδρα της Ένωσης.


 Χατζημαρινάκης Παντελής:(Χαμόγελα πριν την απάντηση)Αυτό όπως γνωρίζεται δεν υπάρχει περίπτωση να αλλάξει  , η έδρα της ΕΠΣ είναι στην Αλεξανδρούπολη και εκεί θα παραμείνει , τα γραφεία της Ένωσης είναι εκεί , είναι ιδιόκτητα δεν υπάρχει εξάλλου και κόστος ενοικίου και σε καμία περίπτωση δεν αλλάζει η έδρα.

Το μόνο που μπορεί να κάνουμε  ,διότι χιλιομετρικά πολλά σωματεία είναι μακρυά  από τα γραφεία της Ένωσης να τα βοηθήσουμε πχ , όταν χρειάζεται  ένα σωματείο να εκδοθεί και να αποσταλεί  στα σωματεία  ένα δελτίο εκεί  έχουμε προβλέψει   να υπάρχει η άμεση επαφή με τα γραφεία για να αποφευχθεί η ταλαιπωρία .


Ερώτηση tvthrakiotis:Πως σκοπεύεται να βοηθήσετε φέτος την ομάδα του Εθνικού Αλεξανδρούπολης καθώς θα αγωνίζεται στη  Γ εθνική κατηγορία.


  Χατζημαρινάκης Παντελής:Ο μόνος τρόπος που μπορούμε να βοηθήσουμε αυτές τις ομάδες που ανεβαίνουν σε εθνικές κατηγορίες  , όπως ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης που ανέβηκε φέτος ,η αυτές που ενδεχομένως να ανέβουν  στο μέλλον , είναι να είμαστε σε ανοιχτή επικοινωνία μαζί τους ,οι πόρτες της ΕΠΣ να είναι ανοιχτές πάντα και όποια ώρα χρειαστούν για οποιαδήποτε διαδικαστικό χρειαστούν  να τους βοηθήσουμε στο όποιο πρόβλημα .

Τουλάχιστον, όποια ομάδα είναι στη Γ εθνική  την ώρα που αγωνίζεται στην έδρα της να μην υπάρχουν άλλα παιχνίδια την ίδια ώρα στην ίδια περιοχή για να μπορούν οι φίλαθλοι και οι αθλητές των ομάδων να  έχουν την ευκαιρία να βρίσκονται στο γήπεδο.


 tvthrakiotis:Εάν το καταφέρετε αυτό νομίζω είναι η μεγαλύτερη βοήθεια που μπορεί να έχει μια  ομάδα , ένα σωματείο  που αγωνίζεται σε εθνική κατηγορία.

 Ερ ώτηση tvthrakiotis:ρώτηση tvthrakiotis:
 Χατζημαρινάκης Παντελής:Επιβάλλεται να γίνει αυτό , δεν μπορεί να παίζει  ομάδα στην μεγαλύτερη κατηγορία , να έχει παιχνίδι στην έδρα της και παραδίπλα να παίζονται πέντε δέκα  παιχνίδια  !!

 Με το κομμάτι της ενημέρωσης τι σκοπεύτε να κάνετε , υπάρχει στο διαδίκτυο η ιστοσελίδα της ΕΠΣ ΈΒΡΟΥ που υπολειτουργεί   


 Χατζημαρινάκης Παντελής:Έχετε δίκιο , θα υπάρξει η αναβάθμιση της ιστοσελίδας για να μπορούν όλα τα σωματεία , όλοι οι παράγοντες να ενημερώνονται  , εκτός της αναβάθμισης  της ιστοσελίδας της ΕΠΣ  ,η Ένωση θα μπει και στην διαδικασία  ενημέρωσης των σωματείων με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης (facebook), είναι εξάλλου ένα κομμάτι που έχει μπει για τα καλά στη ζωή μας και δεν μπορεί να είμαστε απ΄έξω.

Η ενημέρωση  των σωματείων και η προβολή των πεπραγμένων  της Ένωσης από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
Εδώ θέλω να ευχαριστήσω και το  σαίτ το δικό σας το  tvthrakiotis.gr  διότι είστε πάρα πολύ κοντά στα σωματεία και μπορούν πραγματικά όλα τα σωματεία να ενημερώνονται, ανθρώπους σαν και εσάς  θέλουμε να είστε κοντά μας να μας βοηθήσετε σε αυτό το κομμάτι.

 tvthrakiotis :Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για τα καλά σας λόγια και για την  πρώτη σας  συνέντευξη  λίγο πριν τις εκλογές.


 
 Χατζημαρινάκης Παντελής:Να είστε καλά και εγώ ευχαριστώ!




Επιμέλεια: panos Thrakiotis *Η αναδημοσίευση περιεχομένου του TV thrakiotis επιτρέπεται με μοναδική προϋπόθεση την αναφορά της πηγής. Ευχαριστούμε!
Κοινή χρήση:  

Σχόλια