ΣΤΙΣ 13 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΞΕΚΙΝΑ ΤΗΝ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΗΣ Η ΘΡΑΚΗ ΦΕΡΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΗ ΣΤΟ ΝΕΟ ΘΕΣΜΟ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ

Την Παρασκευή 10 Αυγούστου 2018  η πρώτη συνάντηση της ομάδας στα γραφεία  του συλλόγου και η πρώτη προπόνηση υπό τις οδηγίες του νέου προπονητή Γιάννη Αναστασιάδη θα πραγματοποιηθεί Δευτέρα 13 Αυγούστου .
Η ομάδα στις 2 Σεπτεμβρίου  θα έχει την ευκαιρία να δώσει τον πρώτο επίσημο αγώνα της κόντρα στον πρωταθλητή Εθνικό Αλεξανδρούπολης ,  στον νέο θεσμό   Σούπερ καπ (πρωταθλητής  - κυπελλούχος 2017-18) που προσπαθεί  από φέτος να καθιερώσει η ΕΠΣ Έβρου.
Επομένως λίγο πριν ριχτεί στη μάχη του νέου θεσμού του κυπέλλου Ελλάδας που δικαιούται να λάβει μέρος ως κυπελλούχος 2017-18, ο νέος προπονητής Γιάννης Αναστασιάδης θα έχει την ευκαιρία για ένα καλό τεστ, να έχει  μια ολοκληρωμένη εικόνα ώστε να μονταριστεί  όσο καλύτερα γίνεται ομάδα.
Ο βασικός κορμός της Θράκης παραμένει ως έχει με σημαντικές απώλειες αυτές των δυο Τερματοφυλάκων Τογγουλίδης(ελεύθερος) ,Γκαϊδαρτζάκης (ΠΈΠΛΟΣ),  που και αυτές θα καλυφθούν με νέες μεταγραφές , καθώς η διοίκηση είναι πολύ κοντά στην ολοκλήρωση αυτών.
   


Επιμέλεια: panos Thrakiotis Στηρίξτε μας με ένα Like! *Η αναδημοσίευση περιεχομένου του TV thrakiotis επιτρέπεται με μοναδική προϋπόθεση την αναφορά της πηγής. Ευχαριστούμε!
Κοινή χρήση:  

Σχόλια