Παρασκευή, 20 Ιουλίου 2018

ΣΤΙΣ 13 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΞΕΚΙΝΑ ΤΗΝ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΗΣ Η ΘΡΑΚΗ ΦΕΡΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΗ ΣΤΟ ΝΕΟ ΘΕΣΜΟ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ

Την Παρασκευή 10 Αυγούστου 2018  η πρώτη συνάντηση της ομάδας στα γραφεία  του συλλόγου και η πρώτη προπόνηση υπό τις οδηγίες του νέου προπονητή Γιάννη Αναστασιάδη θα πραγματοποιηθεί Δευτέρα 13 Αυγούστου .
Η ομάδα στις 2 Σεπτεμβρίου  θα έχει την ευκαιρία να δώσει τον πρώτο επίσημο αγώνα της κόντρα στον πρωταθλητή Εθνικό Αλεξανδρούπολης ,  στον νέο θεσμό   Σούπερ καπ (πρωταθλητής  - κυπελλούχος 2017-18) που προσπαθεί  από φέτος να καθιερώσει η ΕΠΣ Έβρου.
Επομένως λίγο πριν ριχτεί στη μάχη του νέου θεσμού του κυπέλλου Ελλάδας που δικαιούται να λάβει μέρος ως κυπελλούχος 2017-18, ο νέος προπονητής Γιάννης Αναστασιάδης θα έχει την ευκαιρία για ένα καλό τεστ, να έχει  μια ολοκληρωμένη εικόνα ώστε να μονταριστεί  όσο καλύτερα γίνεται ομάδα.
Ο βασικός κορμός της Θράκης παραμένει ως έχει με σημαντικές απώλειες αυτές των δυο Τερματοφυλάκων Τογγουλίδης(ελεύθερος) ,Γκαϊδαρτζάκης (ΠΈΠΛΟΣ),  που και αυτές θα καλυφθούν με νέες μεταγραφές , καθώς η διοίκηση είναι πολύ κοντά στην ολοκλήρωση αυτών.
   


Επιμέλεια: panos Thrakiotis Στηρίξτε μας με ένα Like! *Η αναδημοσίευση περιεχομένου του TV thrakiotis επιτρέπεται με μοναδική προϋπόθεση την αναφορά της πηγής. Ευχαριστούμε!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΙΔΗΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΟΙ ΜΠΟΥΚΕΡΣ ΤΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΤΗΣ ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚ 2018-19

 Αν και ακόμη θέλουμε 8 ημέρες για να ξεκινήσει το πρωτάθλημα της SuperLeague, ωστόσο οι  αποδόσεις έχουν ήδη βγει για τους υποψήφιους πρ...