Headlines

Comments

ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΜΕ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΤΟΝ ΠΑΣΧΑΛΗ ΣΤΑΜΑΤΑΚΗ Ο ΕΒΡΟΣ ΣΟΥΦΛΙΟΥ ΓΙΑ ΤΡΙΤΗ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΗ ΣΕΖΟΝ

Ανανέωσε την πετυχημένη  συνεργασία ο Έβρος Σουφλίου με τον έμπειρο προπονητή Πασχάλη Σταματάκη για τρίτη  συνεχόμενη σεζόν.
Μια συνεργασία που ξεκίνησε από τις 25 Ιανουαρίου 2017.

Mε καταγωγή από το Ισαάκιο Διδυμοτείχου είναι  απόφοιτος ΤΕΦΑΑ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ με ειδικότητα το ποδόσφαιρο. Ως ποδοσφαιριστής αγωνίστηκε σε τοπικές ομάδες του Νομού Έβρου ( Ισσάκιο , Σοφικό, Ελληνοχώρι , ΑΡΗΣ Πραγγίου Α κατηγορία ).

 Το 2006  ανέλαβε προπονητής   στη Δόξα Ελληνοχωρίου για τρία χρόνια ,ένα μικρό διάστημα δούλεψε ως γυμναστής στην ΑΕΔ , μετά το  2011  ανέλαβε τον Εθνικό  Μάνης,    , η ομάδα ανέβηκε για πρώτη φορά στην ιστορία της Α Έβρου στο Βόρειο όμιλο και πραγματοποίησε  καταπληκτική πορεία  και την κατάκτηση της Τέταρτης θέσης.

Συνέχισε στην Αναγέννηση Μεταξάδων το  2012,  επίσης Α΄ κατηγορία  ,εκεί έζησε συναρπαστικούς αγώνες ,στο τέλος του πρωταθλήματος  στα Μπαράζ με ΟΡΈΣΤΗ ,ΚΑΣΤΑΝΙΕΣ ,ΡΙΖΙΑ  ,όπου και κατέκτησε το πρωτάθλημα Βορείου Έβρου. 
Το 2013-14  ανέλαβε την νεοφώτιστη  Ένωση Κυανής /Ασβεστάδων Α΄  ΄Εβρου Βόρειος όμιλος  και 3η θέση  στην τελική βαθμολογία .
Παύση για δυο χρόνια και ήρθε η πρόταση πρόκληση  να αναλάβει τον Έβρο Σουφλίου τον Ιανουάριο του 2017.

Η ανακοίνωση του συλλόγου    

"Το ΔΣ του συλλόγου μας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την επέκταση της συνεργασίας μας για ακόμα ένα χρόνο με τον Πασχάλη Σταματάκη. Το προπονητικό επιτελείο που θα πλαισιώσει τον κ. Σταματάκη τη νέα αγωνιστική περίοδο θα ανακοινωθεί σύντομα. Ξεκινάμε. "

Επιμέλεια: panos Thrakiotis Στηρίξτε μας με ένα Like! *Η αναδημοσίευση περιεχομένου του TV thrakiotis επιτρέπεται με μοναδική προϋπόθεση την αναφορά της πηγής. Ευχαριστούμε!

Share this:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © TVthrakiotiS. Designed by